A blög once bit my sister

Fredagsstemning

Chaikrydder Chaite

Skjønne røde læsta Svibel

Her er litt fredagsstemning fra the Brekkevolds. I går kjøpte jeg Chaikrydder på Dromedar. Det ble det NYDELIG chai-te ut av. Man trenger kun en halv teskje krydder, fyll på med litt over et halvt glass med kokende vann og resten med melk. Synes det smaker litt juledeilig og er avslappende for meg som i skrivende stund sitter i vugge-babyposisjon med en litt urolig Oliver. Godt at datastolen har innebygget vuggefunksjon :)

Med nye votter

Oliver 4 uker

Her ligger Oliver og kikker på mamma (med sitt store kamera) tidligere i dag. I dag har du allerede rukket å bli fire uker gammel :) Det var så gammel Alma rakk å bli, i morgen er det ett år siden vi mistet vår øyensten.

Da jeg var innom posten i går lå det nok en pakke til gullene våre, denne gangen fra min gamle klassevenninne Marlén. Se så søte votter Oliver har fått, sitter godt på gjør de også. Emilie fikk de flotte røde tovede sokkene på bildet over. Marlén var så omtenksom i fjor også, da fikk Alma varmende gaver fra nord. Du skal vite Marlén, at Alma hadde på seg sokkene hun fikk i kista og at vottene nå ligger i en minneeske med klær som vi har laget for henne. Setter veldig stor pris på det Marlèn!

En uke igjen til selveste juleaften, vi går inn i en kald uke også. Gradestokken skal visst bli mange grader på minussida, bra vi skal fylle på lageret med ved i morgen.

4 comments:

  1. Hei Johanne:) Jeg leste bloggen din nå i kveld for første gang.. Vanskelig å finne ord, men må bare si det var sterk lesning å se hva dere har opplevd på ett år...

    En nydelig gutt du har nettopp fått! Gratulerer så masse:) Kommer til å titte innom bloggen din igjen!

    God helg! Marte

  2. Innom for å si god jul! Håper dere har det bare fint.

    Gjør det beste ut av morgendagen. Klem Trude

  3. Jeg synes det er flott at dere liker det:)Tenker masse på dere i denne tiden..Go klæm

  4. Jeg har tent lys her i dag tidlig for din lille Alma :) Håper du kan se på bilder av henne og smile og le selv om hjertet vil gråte. God lørdag! Klem fra Kine Marie

Comments on this blog post have been disabled.