A blög once bit my sister

Et år har passert

Sisterly love

Tyven tyven, røvet øyenstenen vår.

Tenn gjerne et lys for vår Alma.

14 comments:

 1. 'Å nei og nei, jeg sover ei... jeg bare ligger og hviler meg'. Vi tenner lys for Alma, og for kjærligheten som aldri dør.

 2. Vi tenner det ekstra lyset i dag, for håp, trøst, omtanke, varme og glede.

 3. Vi tenner et lys for skjønne Alma i dag,og sender varme tanker til dere!Dere har to hærlige barn sammens med dere,og Alma i deres hjerter alltid!Hun vil aldri bli glemt..

 4. Mine tanker går til dere i dag. Sender dere varme klemmer.

 5. Vi har tent lys. Tenker på dere

 6. Skal tenne et lys for en umistelig liten jente.

 7. tenner lys, og tenker varme tanker.. kos dere ekstra mye sammen med de to skjønne dere har der hjemme i dag!

 8. kjære gode johanne og morten . kan tenke meg denne dagen er tung for dere. jeg tenner lys for alma gullet. skjønneste lille prinsessen <3

 9. Kjære dere alle. Mange varmer tanker til dere i alle i dag. Lyset brenner for lille Alma. Stor klem

 10. Vakre Alma var det første jeg tenkte på i morges og lys har vært tent i hele dag for henne.

 11. Tenk at et år har gått- det kjennes kanskje både lenge og kort. Jeg opplever ikke tiden på samme måte som før- det kan kjennes så fjernt- men det kommer så nært- særlig på merkedagene. Jeg tenkte på Alma i går- da var vi på sykehjemmet- og der hang det en stor lapp med Alma på en dør. Det var rart å se- men Alma har jo navnet sitt på deres hjertedør- hun er jo en del av familien og vil alltid være det. Jeg skal tenne lys for den lille skatten deres! Varm klem fra meg - og noen tårer- ingen skulle måtte være foruten sine elskede barn!

 12. Tusen takk for omtanken alle sammen! Ingen skulle vært foruten sine elskede barn nei. Alma er for allitid i våres hjerter ja. Det var en tung dag for meg i går. To lys ble tent i den røde lykta til Alma. Ellers går jo livet i sin vanlig julestri akkurat nå, men i går måtte jeg stoppe opp mange ganger og gråt en hel del.

 13. Jeg sitter og ser på bildet av Alma og Emilie og det av Oliver i innlegget under. Syns storesøster og lillebror er veldig like jeg! :-)

 14. Jeg er en dag for sen, unnskyld. Så uendelig vondt at ikke Alma er hos dere...Bare det å prøve å forestille seg sorgen og savnet er nok til å gråte for dere. Tenner et lys i dag, og tenker på dere. God klem

Comments on this blog post have been disabled.