A blög once bit my sister

Minijuletre

Minitre MInitre

E & O Lurt smil

Dette har vært en skjønn og produktiv søndag :) Tre av oss startet dagen i pysjen på sofaen med julemorgen, tente lys og deilig julefrokost. Far fikk sove lenge. Jeg fikk bakt nye colakaker ettersom jeg ikke aner hvor det ble av de jeg bakte sist ;) Så tok jeg med lille O på en liten trilletur til IKEA, godt innpakket i ull. Der ble det minijuletre med englepynt til storesøster. Polkagrisene er kjøpt tidligere, på Nille.

Bildene av gullene er tatt under morgenstunden. Emilie kan rett og slett ikke få nok av lillebror, det blir litt voldsomt av og til :) Tenk at det er gått en måned siden Oliver ble født. Gratulerer med dagen! Alle måneder i første leveår må jo feires, ikke sant ?

7 comments:

 1. Alle måneder i det første året må feires helt klart! Emilie er akkurat som Randi da skjønner jeg. Men da blir Oliver like herdet som Torje har blitt. Ikke for noe at når Randi tegner broren så har han armene ut fra hodet. For han har virkelig armene slik sånn som hun bærer og løfter på han. Og han syns det er kjempestas!! Herlige bilder av de to skjønningene!

 2. Deilig at det går an å "pysje" en stund sånn i førjulsstria. Men du er da uhyre effektiv må jeg si, med både baking og pynting. Koselig med sånn minitre ja :)

  Gratulerer med første måned til Oliver (han er jo SÅ lik Morten!) - klart hver eneste må feires!

 3. Åååå, de fine ungan! Åååå den flinke mora ! Godt at det er fler enn jeg som synes Oliver likner på Morten , men vi ser hvem som er mamman og da.Gratulerer med vel overstått 1mnd. bursdag -)

 4. Hei skjønne unger! Her bakes óg colakaker, etter god, gammel Johanne-oppskrift :) Feire må man gjøre, så ofte man kan! Vi feirer navnedager óg, og stadig lurer jeg på om det finnes noen gamle messer vi kan ta opp tråden til. Dere kunne og burde jo feire 'Mortensmesse' 11. november ;) Klem - og takk for bursdagshilsen. Emilie: Fryktelig dårlig gjort av meg og glemme din - dét skal ikke skje igjen.

 5. Jo, Lilli, vi har vært inne på dette med Mortensgås ;-) Min svigerfar titulerte den andre svigersønnen sin, som også heter Morten, for Morten Gås. Ettersom jeg kom sist inn i familien ble jeg heldigvis forskånet for den slags tilnavn :)

 6. Klart man må feire! Og jeg er så glad for at Oliver er kommet til dere. Det gjorde muligens den tunge dagen for noen dager siden lettere å overleve. Jeg ønsker dere God God jul. Nå skal jeg følge rådet ditt og ikke stresse. Klem.

 7. Nydelige unger og jeg ser at Oliver har samme pysjkamas som vår lille. Deilig med klær som holder dem varme, disse små.

  Ha ei flott romjulstid!

Comments on this blog post have been disabled.