A blög once bit my sister

Lage leker selv til barnet

Tegninger til Oliver Uro

Jeg har lest litt rundt omkring på nett og funnet noen gode tips til leker man lett kan lage selv til den lille.

Svart og hvitt er de beste fargene for å fange et spedbarns oppmerksomhet. Lag noen enkle strektegninger og heng dem ved stellebordet eller ved en lekekrok. Barnet vil finne disse tegningene spennende, selv om de ikke akkurat er supervakre tegninger. Jeg hengte tegningene på tørketrommelen ved stellebordet. Det henger også en uro fra IKEA, i de samme fargene, over stellebordet. Oliver er allerede betatt av denne.

Ellers elsker spedbarn lyden av matpapir. Krøll sammen en bit og prøv.

Tørre erter eller bønner i en plastflaske, med godt tilskrudd kork, er en kjempefin leke. Prøv også å fylle en flaske med vann og konditorfarge.

De to siste tipsene skal jeg prøve når Oliver har blitt litt større, gleder meg :)

Ønsker meg en babygym i tre, som jeg kan bytte ut lekene på. Et annet tips jeg så, er at det ikke trenger være mer enn tre leker på en slik babygym. Er det for mange kan de bli forstyrret av det. Her under ser dere den jeg ønsker til Oliver, den er godt anbefalt og selges på Barnas Hus.

Oliver blir susset opp og ned av storesøstra, som hun selv sier æ bli så ivrig æ, på'n Oliver.

Susser lillebror

2 comments:

  1. Hærlighet kor skjønn de e!!!Storkosa sæ begge to ser d ut som:)Syns de e bra søskenlike:)Ha ei fin og rolig jul:)Stor klæm

  2. Haha, så søt Emilie er! Så herlig med alle de fantastiske gullkorna som kommer i den alderen! Kommer endel om dagen hos oss og ja :-) God jul til dere alle 4!

Comments on this blog post have been disabled.