A blög once bit my sister

Mye å glede seg til

Bordpynt

Nå er det ikke noe mer å stresse for har jeg bestemt ;) Nå skal jeg bare glede meg over jula og verdens beste julegave som kom i november, nemlig gull nummer tre; Oliver. Emillie er jo fire år i romjul og storesøster med stor S, så det kan vel ikke bli bedre? Vi håper på late, gode juledager sammen med familie.

Her er noe å glede seg over i 2011, i januar kommer Jarle Bernhoft med nytt album. Lytt til denne blodferske låta, som vitner om at dette kan bli en høydare. Jeg vet iallefall av tre personer som gleder seg veldig :) Vi så Bernhoft sist under Olavsfestdagene i sommer. Det var stor stemning, fikk ståpæls rett og slett.

God lille lille lille juleaften alle sammen!

2 comments:

  1. Takk for herlig musikktips! Forrige cd er allerede kjøpt på Itunes, og digges allerede :-)

  2. Stress er strengt forbudt hos oss, men jeg merker at det holder hardt nå :) Musikktipset får jeg høre en annen gang; men rådyret og lysene får du umiddelbar reaksjon på: Nydelig! Jeg gleder meg veldig til 2011; det blir et bra år det !!! Litt tidlig å takke for det gamle, men takke kan man ikke gjøre for ofte. Idag har vi bakt ny omgang Johanne-kaker (cola-kaker, altså). Er ikke det fint; en liten snuppe som vokser opp med Johanne-kaker! Du kommer til å leve i julens kakebokser i generasjoner, Johanne :) (Kommer til å stenge 'Viilhvile' etterhvert; supert om du bytter link :) Kos dere. Kos til Oliver og Emilie!

Comments on this blog post have been disabled.