A blög once bit my sister

Emilie i 2010

Januar

Pysjtull

Februar

Tyggispi

Mars

Emilie in a dress from Polkadots

April

Danserinne

Mai

Madam Emilie

Juni

Vræl!

Juli

Beauty

August

E på Ferja

September

Spiser plommer

Oktober

Emilie

November

Big sister

Desember

E&O

Et bilde for hver måned av Emilie, det var et veldig vanskelig valg. Har du en favoritt blant disse bildene?

Emilie og Oliver ønsker dere alle en barnslig og leken jul! Husk å se Disney filmer og Tre nøtter til Askepott. Mammaen min kommer til å være benket foran TVen i morgen tidlig med Oliver på den ene armen og meg på den andre.

GOD JUL!

11 comments:

 1. Nydelige bilder! Skjønner at det er vanskelig (umulig!) å velge favoritter, men jeg liker juni, oktober og desember aller best :) Ser der ja, det måtte bli tre ;)

  God jul til dere alle fra oss 3 på Flatåsen!

 2. Desember er det fineste!!! Og som en god nr 2 - september. Randi vil nok si at juli er det fineste for hun har nesten lik kjole.... :-))

 3. Mange nydelige bilder her! Men jeg likte oktober og desember best :)Ha en riktig god jul til dere alle :) Klem fra meg og mine <3

 4. Så mange fine bilder!♥ Jeg likte best oktober, november og desember :) Lyser storesøster-stolthet av de to siste :) Kos dere masse i julen, nyt dagen i morgen med Emilie på ene armen og Oliver på andre. (tenker at lille vakre Alma i himmelen er en ganske så stolt storesøster, hun og!) Klemmer fra meg :)

 5. En nydelig kavalkade, Johanne. Dere er så flinke til å fange gode øyeblikk. Jeg synes faktisk "vrælet" i juni er et høydepunkt, for Emilie er jo så tirende blid alltid - morsomt med et annet uttrykk :)

  Takk for alt det fine som er delt her i løpet av det siste året, en glede å kikke innom her. Nå ønsker jeg dere en flott og fredelig julefeiring og alle gode ting for et nytt, blankt år! Klem fra Grete

 6. Desember bildet! Hun kommer garantert til å bli en flott mamma en gang!

 7. Hei Johanne,

  Tusen takk for mange hyggelige og motiverende kommentarer i året som har gått. Jeg vil også gratulere så mye med vesle Oliver og ønske dere en riktig god jul!

  Trine ;)

 8. Synes alle bildene var herlige jeg :) Minner meg litt om min egen lille 4-åring :-) God jul til dere alle 4!

 9. Stemningen i oktoberbildet er såå vakkert, hun er elektrisk mens hun vier oppmerksomheten til noe utenfor seg selv, men betagelsen i nobember og desember er uovertruffen. Jeg må si som Ole Brum, ja takk til de alle. Det er ellers en håpløs oppgave å velge, for både objekt og fotograf er fantastiske, og nå ønsker jeg God Jul til dere alle :-)

 10. Helt umulig å velge. Emilie er skjønn tvers gjennom.

 11. Min favoritt er Oktober av Emilie:) Hun storkoset seg på konsert i torget. Etter det er det helt klart November, øynene stråler på det bildet:)

Comments on this blog post have been disabled.