A blög once bit my sister

Julekysset

Sibling love

Her smeller Emilie til med årets julekyss til sin elskede lillebror på juleaften morgen. Det er helt tydelig at Oliver er årets beste gave til oss alle. For selv etter å ha pakket opp alle årets julegaver i går er det nå Oliver hun ligger sammen med på sofaen og beundrer. Det er bare min Oliver! roper Emilie, og så smiler de om kapp til hverandre på sofaen. For Oliver sender sine vakreste smil til storesøster og vi smelter som smør hele familien.

Accordion player

Emilie fikk være med å pynte juletreet på lille juleaften. Først havnet mesteparten av pynten nederst på treet, men så kom krakken frem og pynten fikk komme på litt over alt og med stil. Treet i år er rett og slett perfekt på alle måter, må vise siden. Her ser dere min favoritt julepynt etter mamma, trefigurer fra Tsjekkia.

X-Mas bath

Julebadet tok de to sammen, søskenkjærligheten er så tydelig og varmende i disse bildene.

Juleaften ble ventetiden nesten litt for lang for fireåringen, men til slutt fikk hun være kveldens nisse og dele ut alle pakkene (GØY!). Nå gleder mamma seg like mye som storesøstra til å se på og leke med alt det fine vi har fått til både store og små.

Nå tar vi alle en liten juledans før vi skal i stort familiejuleselskap. Hvor minstemann (Oliver) er 1 mnd og eldstedamen er 92 år.

2 comments:

  1. Smeeeelter..................så utrulig søte!

  2. Kjære Johanne og heile familien! God jul! :)

    Det er herlege bilder du viser oss!! Utruleg herleg å sjå den gjensidige søskenkjærleiken så tidleg. Deilig og varmande, er det! Vi ser den her også, og Anna kallar lillebror bestevennen sin, mens ho kosar og syng og stellar for han, og han møter ho med stooore smil og glad gurgling. ;) -men no har vi også sett første teikn til sjalusi...ikkje lett å måtte dele mormora si, som er heilt forelska i både den store og vesle skatten! ;)

    Vi håpar å komme oss ut i sola snart, for å prøve den nye kjelken og nye vottar og andre julete ting. Deilig å vere på Sunnmøre! Eg storkosar meg, og håpar du også gjer det!

    Alle gode ønske for romjula og det nye året! Klem

Comments on this blog post have been disabled.