A blög once bit my sister

Julekortet

Fra årets julekort Poserer for julekortet

Nissedans Julekortet 2010

Her er bildene fra årets julekort, som vi produserte på vår nyinnkjøpte fotoskriver. De er så herlige å se på, særlig nå som snuppa er syk. Hun har så og si ikke spist på to dager og har sovet like mye som hun har sett på tv i dag. Det er ikke slik det skal være når man er fire år i romjul. Akk ja, håper hun snarlig blir frisk, og at alle dere har en god romjul!

7 comments:

  1. God bedring til Emilie!Fint kort:)

  2. Utrolig nydelig julekort! Den storesøsteren ser bare så god ut!<3 God bedring til Emilie! Klem fra Heidi

  3. Så nydelige bilder!Skjønne barnsmelt Så leit at Emilie er syk.Håper hun blir frisk snart,slik at hun kan kose seg i dette fin3e vinterværet. Her i Bergen er rene påskeidyllen med sol og vinterhvitt og vindstille.Engasjerte sjeler har laget både skiløype og stor isbane til små og store,så her er et lite vintereldorado like utenfor vår stuedør:)lykke Ha en fortsatt fin romjul. Klem fra Monja

  4. Nydelig julekort, søte små og ikke minst flotte farger. Artig å lage slike selv, samt det å være stolte over julekort som skiller seg litt ut fra mengden:)

    Artig å se hva dere har produsert fra Klemetsaunet.

  5. Nydelige bilder! :-)

  6. Så herlige bilder:) Heldige de som får julekort av dere! God bedring til snuppa di :)

Comments on this blog post have been disabled.