A blög once bit my sister

Innejul

Mom&Oliver

Elsker dette bildet av meg og Oliver, kjærlighet!

Det har ikke blitt helt som jeg hadde drømt om i jula. Vi skulle få masse tid til både inne og utelek, men vi har vært mest inne, og Emilie har vært syk siden 1.juledag. Hun hoster enda som et uvær, vi mistenker ørebetennelse ettersom at hørselen er tydelig nedsatt.

I dag skulle vi egentlig dratt til Drammen for å feire nyttår med gode venner, men her sitter vi fortsatt. Nå begynner jeg også å bli forkjøla, så vi får fyre i ovnen og fortsette å se på film, kysse på Oliver og prøve å ta livet med ro. Det er ikke enkelt å være positiv når man er syk, det passer jo aldri å være det.

Gave fra Emilie Christmas tree

Litt julestemning fra Brekkevoldheimen. Den nydelige, blanke kula har Emilie laget i barnehagen, Morten og jeg fikk den i julegave.

Vi har heldigvis fått truffet endel nær familie allikevel, så helt innestengt har man ikke vært. Morten tok et herlig bilde av skjønne nevø Jonas på snart 10 mnd, den gutten er stort sett alltid blid.

Jonas nevø

I går fikk Oliver og jeg minnet mamma på bursdagen hennes, hos bror med familie på Bakklandet. En tradisjon som alltid er like hyggelig. Vi avsluttet med å tenne lys på grava og skjenke henne en skvett champis, noe jeg vet hun ville ha likt :-)

1 comments:

  1. Nydelig gutt dere har fått! Oliver er kjempe fin! Flinke:) Mange syke her også:( Nyttårs klem!

Comments on this blog post have been disabled.