A blög once bit my sister

Den nest siste dagen

Nye kopper Ittala kopp

Sovende Oliver Oliver og Emilie

Har avbildet noen av årets julegaver; det kom to nye kopper fra Ittala-serien Taika. Elsker denne serien, og har nå bestemt meg for å ønske meg enda flere deler fremover, så vi til slutt har et helt servise. Takk, "tante" Bente, for koppene! Nå nytes nydelig ammete (smaker litt lakrisaktig) fra helsekosten i den mørkeblå koppen.

Under koppene ser du kjøkkenhåndkle med skjønne ugler og fugler, som jeg fikk av storesøster Lena; de er fra Åhlens.

Vi er i bedring, håper vi. Oliver har også begynt å hoste litt; krysser fingre og tær for at han ikke blir ordentlig syk. Emilie er heldigvis feberfri i kveld og har spist litt, så da kanskje vi kan få med oss barnefyrverkeriet på festningen i morgen. Emilie digger litt "pang pang" på himmelen nemlig :)

Ha en god nest siste kveld av 2010!

6 comments:

 1. vi skal også på pang pang på festningen i morgen. meld på.

 2. Godt nytt år! Så fine bilder av ungene. Her i huset har vi også vært syke nesten hele jula, og det er meg det har gått verst ut over. Hadde en plan om å trene litt hver dag, men det kan vel sies å ikke være gjennomført i det hele tatt... Nå får vi se om formen holder så vi i alle fall kommer oss i nyttårsselskap i dag. Karamellpuddingen er i alle fall ferdiglaget:-) Ha en fin kveld! Klem!

 3. Elsker ugler, så de bildene dine var veldig inspirerende for litt servise og kjøkkenhåndkle-shopping på nyåret!

  Godt nytt år til dere, håper dere får en fin feiring! Vi bruker å spasere ut for å se fyrverkeriet herfra, krysser fingre for litt mindre tett snøvær klokka 19 ;)

 4. Har akkurat oppdaget Taika; vakkert, vakkert! Bare en lynrask tur innom for å ønske min favoritt-familie nord for Dovre en kveld med pang pang og gøy. Og et 2011 som bare er gøy. Kanskje vanskelig for dere å overgå 2010, men det er lov å forsøke. Kos, klem og loooove (neida, jeg drikker ikke :)

 5. Brex: Takk for aking på festningen!! Godt nytt år til dere også!

  Vi ble heldigvis friske til det nye året startet:)

  Lilli: Vi får se om vi klarer toppe 2010, hmmm:)

 6. Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år Johanne. Håpe 2011 blir et fantastisk år for dere alle. En nydelig årskavalkade du har laget :D

Comments on this blog post have been disabled.