A blög once bit my sister

Kveldsmat

Kveldsmat Emilie skjærer frukt

Frokostjuice E spiser kveldsmat

Uglelys No er det nok ;)

Til kveldsmat i går ble det kanel og rosin no-knead-bread. Det brødet toppet rett og slett en herlig helg som ble ferdig så altfor fort. Jeg anbefaler på det sterkeste at du også prøver dette brødet, man føler at man har sitt eget bakeri på kjøkkenet.

En uslåelig kombo på dette brødet var å ha på blåmuggost, er du overraska over at jeg sier det? Uansett så var det nydelig! Tines krydrede brunost er også supernammis. Den er krydret med kardemomme, min nye favoritt.

Emilie hjelper gjerne til å lage kveldsmat og skjærte opp masse frukt under oppsyn i går. Spennende å få låne knivene.

Helgen har bestått av deilig familiemiddag hos tanten på lørdag. Emilie har siden lest høyt fra en russisk ordbok hun fikk låne, det er nemlig veldig gøy å dikte opp historier ved å se på bilder. Søndag ble det bytur på vitensenteret og café med venner og barn. Innimmellom har hele familien kosemosa med Oliver og Emilie har hatt utallige danseshow. Nå sover lille O, så mor starter uken med en bloggpost og en kopp te.

God uke til DEG!

2 comments:

  1. Åååå, ser ut som om dere har virkelig kost dere i helgen :)) Veldig glad for at kanl/rosin brødet falt i smak. Lurte på om jeg skulle forsøke en sjokolade variant - du vet, litt deilig myk sjokolade brettet inn i deigen...:))

  2. Ina: Gleder meg til du legger ut sjokoladevarianten:) Tenkte jeg skulle prøve å lage en variant selv-vi får se.

Comments on this blog post have been disabled.