A blög once bit my sister

Jeg vet om et lerketre

Lerkepynt Lerkepynt

Vakker lerkepynt Lerkekvist

Lerkepynt Lerkepynt

Jeg vet om et stort og frodig lerketre, jeg passerer det stadig på mine trilleturer nede på Rotvoll. Det er vakkert; og se så flott noen kvister fra det pynter opp i stua vår. Vet du om et lerketre og har f.eks. et stort Norgesglass, så kan du få den fineste og naturligste stuepynt helt gratis du også.

Nå er Emilie sammen med pappaen hos doktoren fordi hun er plaget med øreverk og gjentatt feber. Godt man har paracet. Jeg skal gå meg en trilletur mens de er borte og kanskje passerer jeg lerketreet igjen.

Ønsker deg en god tirsdag!

3 comments:

  1. Så vakkert- og veldig vakre bilder også, her er det mye store trær- men jeg har ikke observert lerk i nærmiljøet;) Håper alt står bra til med dere- kjedelig med ørebetennelse- håper på rask bedring!

  2. Åååå, så fint Johanne!! Likte spesielt godt at du har satt det sammen med den bambien, som er så utrolig søt! Har gått og lurt på å kjøpe den helt siden de fikk dem på Kremmerhuset, og nå tror jeg jammen jeg skal gjøre alvor av luringen min ;-)

  3. Ah, den som hadde et lerketre. Her er bare gran og furu, veldig høye furutrær. Ser du har Norgesglass med litt blåskjær; de er de fineste, synes jeg. Nydelige bilder - er stadig innom, men har travle dager. Kyss og klem de små - og hverandre! Klem Lilli

Comments on this blog post have been disabled.