A blög once bit my sister

Medisinskjema

Medisinskjema Princessmess

Morten laget skjema for medisineringen og han fikk tak i klistremerker slik Helga anbefalte. Jeg hadde bare noen nisseklistermerker og prinsessestempler, men stempelputen var nesten uttørket (kan derfor være vanskelig å se) i morges. Takk for alle gode tips! Emilie tar nå sin medisin om noe motvillig, men hvem kan motstå prinsesseklistremerker ;) I tillegg ser hun også lettere hvor mange ganger det er igjen.

Hun er heldigvis i full lek her hjemme om dagene nå, men det tar tid å komme seg igjen når man har vært lenge syk. Så vi får ta korte dager i barnehagen denne uka.

Snart Koselig med peis.

2 comments:

  1. Heihei :) Håpar Emilie blir bra snart!! Det ser ut som ho kosar seg, i alle fall. Herleg prinsessebilde!

    Mi prinsesse er også sjuk, og har vore det litt for lenge... Trudde ho var frisk att, men ho måtte hentast med vondt i eit øyre i dag. Og så må vi vel bli heime i morgon også... Åh, så lei eg blir! -men eg skal ikkje klage, det er jo ho som er sjuk...

    Kan eg komme ein tur på besøk/trilletur neste veke, kanskje? Hadde vore koseleg! No er det thaisuppe og knekkebrød frå BoligLiv på gang her. Mmmm! Snakkast!

  2. Slike klistremerke-skjemaer har vi flere ganger brukt her hjemme også, til ulike "motivasjonsdyttere" :) Godt at hun får i seg medisinen sin nå da, etterhvert merker som regel ungene at det hjelper også! Men dessverre er det noen som har fobi mot medisin lenge - Jenta mi på 10 år er det nesten umulig å få i medisin...

Comments on this blog post have been disabled.