A blög once bit my sister

Perleri

E perler hjerte E perler hjerte

Brikker IMG_1171

I mens Emilie har vært syk har vi perlet mye, for det liker mamma også. Emilie vil helst perle hjerter og begynner tidlig på å lage julegavene i følge henne selv. Først perlet hun som på bildet, men etter å ha sett på meg begynte hjertene etterhvert å få en farge rundt hele kanten og spennende formasjoner ble til, da blir mamma stolt.

Vi holder nå på å lage perlede brikker som vi kan ha under kaffe og te koppene. Emilie perler brikkene sine i rosa, lilla og tyggisfarge som hun selv sier. Hun har også begynt å drikke te, melkete. Det er litt stas for henne å drikke melkete når vi andre koser oss med en kaffe i helgene.

Perl deg en brikke til å ha under kaffekoppen du også, det blir helt klart ekstra stas.

Comments on this blog post have been disabled.