A blög once bit my sister

Tid for meg selv

Kosestund

Det er hva jeg trenger nå, godt er det å slappe helt av med litt tørket frukt, nøtter og mørk sjokolade med 70 % kakao. Litt bedre samvittighet får man jo når man velger å kose seg med noe slikt på en helt alminnelig tirsdag, ikke sant? Nammis er det faktisk også! Tror kanskje det smaker litt ekstra godt fordi det serveres på en lekker måte. Mulig jeg kun har noen få minutter for meg selv, mannen står nemlig ute å tetter igjen et "hull" i veggen, Oliver sover enn så lenge...

Jeg velger å skrive litt og nyte litt samtidig. Så nå skal jeg ta en runde i blogglandia og bla litt i Boligdrøm på samme tid, imens har jeg hånden oppi nammisfatet. Det gjelder nemlig alltid å multitaske når man er småbarnsmor.

Håper du nyter litt ledig tid for deg selv.

7 comments:

  1. Det så jo veldig godt ut. Jeg har kost meg med Bamsemums og snapncrackle :D Tror du kan ha mye bedre samvittighet enn meg. (Jeg har litt vondt magen...) Kos deg med ledig tiden.

  2. Nam! Det så godt ut! Det var helt i min ånd for tiden - har nemlig litt sukkerstopp (selv om det går litt dårlig for tiden...). Det er i alle fall fint å finne noen kosestunder for seg selv når en har to små som krever oppmerksomhet mye av tiden. Kos deg!

  3. nyt din velfortjente egentid, Johanne! ;)

  4. Velkommen skal dere være! Vi har god plass!

  5. Jeg multitasker jeg også, leser bloggen din,hekler og drikker te alt på en gang. Viktig å kose seg når de små sover ;)

  6. Hørtes deilig ut :) Er ekstrem til å multitaske...pc, tv, spise og snakke i telefonen. Noe som resulterer i at jeg egentlig ikke får med meg så mye av noe :/ Så nå øver jeg meg på å gjøre en ting om gangen...men det er jo så kjedelig ;)

  7. Det gjelder å stjele de små øyeblikkene man kan! Her har jeg en syk treåring, og en snufsete baby... Gleder meg til alle er friske, og ikke minst til lillemor blir så stor at vi får litt voksentid igjen :) Men enn så lenge gleder jeg meg over at hun i det minste sover ei skikkelig natt (minus måltidene da!) når hun ikke er syk og tett og hostete.

Comments on this blog post have been disabled.