A blög once bit my sister

Grev Von Schmettows allé

IMG_0702

Min absolutte favorittutsikt fra stuen og et herlig gå-tur-sted. Denne alléen er vakker året rundt og skifter utseende med årstiden, noe som rett og slett gjør den spennende.

IMG_0697 IMG_0765

Bonden som eier jordet omkring strør ikke særlig ofte her dessverre, så det gjelder å ha brodder nå om dagen. Jeg syns det rett og slett er greit å ha brodder liggende i stelleveska selv om jeg har med meg "rullatoren" min. Alle disse bildene er faktisk tatt med min iPhone 4; så lenge man har godt lys kan den også ta noen gode bilder til minnebanken. Disse bildene er tatt ved litt forskjellige tidspunkt i januar; nå er det jo nesten bart omkring alléen. Se Mortens vakre vinterbilder av alléen.

IMG_0696 IMG_0704

Nå blir det en stor kopp ammete og crackers and cheese. Angrer på å ha prøvd å spise løk igjen, litt for tidlig for lille O det enda.

I morgen er det fredan igjen :)

2 comments:

  1. Så nydelige bilder !:)Jeg sitter her og tenker at jeg har vært tur på den alleèn med familien selv,bare ørten år siden.Om den ligger i retning mot flyplassen ved siden av der jeg nevnte at jeg bodde en liten periode;)? Mener det lå en herregård eller en flott bygning der også? Så ut som en nydelig tur ihvertfall.Her er regn og slaps idag.Og veldig kaldt;) Pluss de har meldt storm inatt,så her får man skalke alle luker;):) Ha en fin helg!:) klem fra Monja

  2. Såå pampig och vilka sötnosar. Men du Bambi.. I Love Bambi! SÅÅ Fint.

    /Mia :)

Comments on this blog post have been disabled.