A blög once bit my sister

Rolig fredag

God helg!

Noen bilder fra min dag. Fredagsvasken ble en ekstra utfordring ettersom at jeg hadde lille O i mobywrap hele dagen, han har feber. Best å sove tett inntil mamma når man er syk. Jeg ble god og varm; det ble rett og slett som en skikkelig treningsøkt.

Lille O

Vi trenger ikke bli mere syke nå helst, er så ferdig med det! Kjedelig når planene man har går i vasken. Jeg lengter til vår og sommer, føler behov for masse sol og opphamstring av D-vitaminer. Denne søte sommerfuglen laget Emilie i barnehagen i fjor vår, kos å se på når man lengter etter varmen.

SOMMERFUGL

Nå håper jeg kvelden byr på sovende barn, for da kan jeg få mye god egentid. Mannen er ute etter øl ;) Jeg har lyst å begynne på et lite syprosjekt.

1 comments:

  1. Huff, dere har virkelig fått det i det siste skjønner jeg.... Høres i grunnen ut som her i huset...Sofia har vært syk hver 10. dag fra oktober til januar, og Kristina har hatt en og annen sjau innimellom det...Nå er det Kristina som sliter med øreverk stakkars.... Jeg og leeeengter mot vår! Og kjenner meg godt igjen i å drømme meg bort ved å se på vårlige ting hjemme ;-) God bedring til lillegutt, og krysser fingre og tær for at dere har fått dosen deres for i år! God helg!

Comments on this blog post have been disabled.