A blög once bit my sister

Takknemlig

Utepynt Føret i dag

Ståltråd Lerkehjerte

Skjørtsnuppis Tulips

Søndag, late søndag.. Noen bilder fra vår dag.

Jeg fikk meg en liten luftetur, selv om Oliver er skikkelig forkjøla og har feber enda stakkar. Hentet flere lerkegreiner og laget en hjertekrans ved hjelp av ståltråd.

TAKK for mange gode og varmende ord om bloggen. Dere gjør meg så GLAD!!! Ønsker nye lesere velkommen! Her kan du lese 50 gode grunner for å være takknemlig.

Etter å ha vært litt i tenkeboksen, har jeg funnet ut at jeg fortsetter som før. Litt av alt, slik som overskriften sier "about life, the universe and everything!". Håper å fortsette å inspirere og glede dere med våre sysler og mitt hverdagspjatt.
Man blir vel bare bedre til å formidle og til å ta bilder med tiden også, så da kan det vel kun bli bedre eller hva?

Når det gjelder dette med nettvett og det å legge ut bilder av barna, så er jeg helt enig i hva Pia i Pias verden sier her. Den dama er bare herlig!

Nå blir det nybakt brød med masse smør og brunost på.

Håper du nyter din søndag!

4 comments:

  1. Kjære deg, tusen takk for fine kommentarer og fin omtale! (Jeg er et helt ordinært menneske, altså;) Ha ei fin uke!

  2. Sjøl takk, Johanne! Og for et nydelig hjerte :) Nå håper jeg smågullene dine får være friske og raske fremover, at du får leke deg med alle kreative ideer som ser ut til å finnes i uendelige mengder hos deg, at vi får se våren gry og komme oss til sommerparadisene våre alle sammen om ikke veldig lenge!

  3. Så bra at du fortsetter! :) Bakte knekkebrødene dine i dag og de smakte herlig godt med mozzarella og tomat på :)

    A.

  4. Så godt å høre at du vil fortsette bloggen på samme måte som før, den er bare helt fabelaktig ! Så godt skrevet om alt som skjer rundt dere, smått og stort, skjønne bilder, samt GODE oppskrifter på div. matgreier... Det GLEDER meg, og mange flere, det vet jeg! :-) Klemmmmmm!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.