A blög once bit my sister

Navnefest

Navnefest klær

Når jeg var på en av mine byturer i forrige uke; jeg sier som en av mine kollegaer "man skulle fått høyere lønn mens man er i perm" ;). Uansett så fant jeg disse klærne på Barna i Bakgården. Trodde opphørsalget deres var over for lenge siden, men så heldig kan man være at alt var på 70%. Så nå er antrekket til Olivers navnefest i boks, pluss at jeg fant endel annet til både Oliver og Emilie.

Jeg ble så skuffet når jeg fant ut at Humanetisk forbund ikke lengre har navnefest på Ringve, men i Olavshallens lillesal. Så like før helgen booket jeg Sponhuset for anledningen i pinsa, håper på flott sommervær. Vi gjør altså som et vennepar og lager vår egen dag ; eller så klart vi kaller den for Olivers dag. Mangler kun å sende ut invitasjoner nå. Når vi kommer så langt tenkte jeg vise dere vår fotoskriver, så kjekt å ha :)

Navnefest klær

Wanna be my valentine? Slengkyss fra midt-Norge ;)

5 comments:

  1. Vil alltid være din valentine! :)

  2. Lokale har mye å si ved navnefest, ja. Da vi fikk nummer en, bodde vi i Oslo og var med på navnefest i rådhuset - en flott og høytidelig seremoni. Ha en fin valentinsdag!

  3. Skikkelig flotte klær :)

  4. Pia: Har vært på navnefest tre ganger i rådhuset i Oslo, til mine nevøer. Utrolig flott og høytidelig! De har liksom ikke fått det til like høytidelig her i Trondheim, men lokalisasjonen har vært fantastisk. Så når den er borte, fant vi ut at vi ville lage til dagen selv.

Comments on this blog post have been disabled.