A blög once bit my sister

Müsli til lunsj anyone?

Muslifrokost Lemon curd

Du trenger:

  • Coop sin Müsli med nøtter og frukt. Eller din egen hjemmelagede müsli, om du har :)
  • Melk
  • Frosne skogsbær
  • 1 passionsfrukt
  • 2 ss Vaniljekesam
  • 1 ss Lemon Curd
  • Eventuelt kaneldryss

Lemon Curd fikk jeg tips om på bloggen Mat på bordet. Jeg fikk så lyst å lage, men så var jeg innom Chez Nous i sentrum og fant et glass med himmelsk god Lemon Curd. Der får man nemlig smake på godsakene de selger og du føler deg utrolig godt ivaretatt som kunde. Særlig en mann er helt spesiell.

Som det står på Chez Nous sin blogg:

Pouria Jansepar - er han fransk? Er han svensk? Eller gresk? Kanskje tysk? Spiller ingen rolle. Damer (og menn) i alle aldre faller for Pouria som med sin kunnskap om mat bergtar de fleste. Har jobbet som sushi kokk i flere år før vi var så heldige å "få" han. Trenger du idéer til fredagskosen? Stikk innom Pouria, han hjelper deg mer enn gjerne. Han holder til og med døren opp for deg når du skal gå igjen:-)

Han er også gjerne barnevakt for deg, om du skal opp i 2.etg for å se på interiøret.

Tror du jeg smelter eller? Oui Oui; sier jeg bare :)

9 comments:

  1. Ååååå - det ser himmelsk ut! :) Men min eigen, deilige latte er heller ikkje dårleg formiddagskos...

    Denne skjønne franskmannen er jo berre så hyggeleg! Eg føler meg jo heilt spesiell når eg kjem inn dit, og det er det som verkeleg er super kundebehandling! :)

    -ser også at eg skulle svingt innom "Jordbærpikene" (åh, eg hugsar jo aaaldri kva den butikken eigentleg heiter!) i går. 70% er jo gøy.. :)

    Ha ei fin og god og deilig veke, kjære deg! Klem

  2. Har forresten gitt deg litt velfortent merksemd på bloggen min i dag.. :) Klem

  3. En smule mer interessant enn mine knekkebrød..... Stusset foresten litt av det ene bildet, litt rart med egg på musli tenkte jeg. Men skjønte jo at det er kesam og lemon curd etter å ha lest innlegget. ;-))

  4. Jeg lager lemoncurd selv, synes den får litt mykere konsistens enn den kjøpte, som mange ganger er litt for mye geleaktig. Har det på små glass og så fryser jeg det jeg ikke bruker med det samme!

  5. hehe..jeg trodde og det lå et egg der med det samme! utenom det, så hørtes det deilig ut!! og for en skjønn butikk..hørtes ut til å være for godt til å være sant! ..nesten!

  6. Hei!

    Jeg har akkurat oppdaget bloggen deres for første gang. Eller akkurat betyr for noen timer siden for jeg har sitti og lest og lest og lest. På en måte får jeg lyst til å flytte rett inn i familien deres med både gode og vonde opplevelser. Jeg har lest om vakre Almas korte liv, om Olivers varme velkomst og om Emilie, verdens beste storesøster. Jeg har smilt og grått, og følelsene mine forsterkes nok litt av at jeg selv sitter her med kul på magen og håp om et velskapt barn om noen uker.

    Tusen takk for at jeg får ta del i hverdagen deres, med koselig tekst, fantastiske bilder og masse inspirasjon.

  7. Det så helt nydelig ut! Fantastisk flott blogg du har, nydelige bilder! :)

  8. Hei, her var det kommet til noen nye lesere:) Så hyggelig!!! Tar en titt inn hos dere i løpet av dagen.

    Monica & Gunnmeis: Det ser helt klart ut som det er et egg i müslien, kanskje ikke så fristende det akkurat;)

  9. Hei;) Prøvde å legge inn kommentar i går- men da ble jeg beskyldt for å forsøple kommentarfeltet ditt...hihi..håper det går bedre nå! Synes det ser veldig godt ut! Og den mannen på den butikken høres ikke så verst ut han heller;)Noen er bare gode på å se andre mennesker. Så gøy at det ble mummi på dere også da;) Veldig skjønne klær du hadde funnet til Oliver;) Ha en fortsatt fin dag!

Comments on this blog post have been disabled.