A blög once bit my sister

Oliver 3 måneder

Flink å holde hodet Oliver 2 måneder

Oliver Oliver 3 måneder

Vi starter alltid helgen med en bedre frokost, vi har egg både lørdag og søndag for å si det sånn. Enn at lille O allerede har passert de magiske tre månedene. Han har så gradvis begynt å legge seg mellom kl.20-21 om kveldene, det er så godt for mor og far det. Ellers begynner han å trives med å ligge på magen; så det blir spennende å se hva den neste måneden bringer.

Oliver Emilie & Oliver

Denne lørdagen har gått mest i rydding og vasking for min del; når jeg først får det over meg så tar det litt av for å si det sånn. I dag har boden fått en shining, mangler kun å organisere den skikkelig. Morten har vært på Ikea og kjøpt mange gjennomsiktige bokser; så i morgen skal boksene fylles og Dymomaskina skal få gå varm. Jeg må vel rett og slett gjøre ære på boden og kanskje vise den frem etterpå? Selv om jeg ikke har tatt de nødvendige før-bildene og det absolutt burde vært malt litt der inne. Jeg tror uansett at orden i sakene vil gjøre underverker.

Oliver 3 mnd Pappa er morsom! Skulle ønske jeg hadde trukket om denne vippestolen.

Bestevennen Marte har nemlig satt griller i hodet på meg, så snart kan jo dette bli en riktig interiøraktig blogg. Vi skal nemlig omrokere på alle når vi etterhvert (håper snart) får opp en vegg; og plutselig har et fjerde soverom. Gleder meg til å innrede både Emilies og Olivers soverom. Det blir en del malejobber utover våren kan jeg tenke meg.

Har du noen rydde eller oppussingsplaner?

Ha en skjønn kveld!

4 comments:

  1. Oppussingsplaner ja? Rydding?? Hele tia - i et par år framover ventle. ;-) Men akk så liten tid.....

    Oliver er bare så fiiiin!!! Klem!

  2. jeg må nok innrømme at jeg har mer prosjekter framom meg enn jeg egentlig har mot til ;) men, tenk så gøy! når man har fått laget noe grunnen av, bestemt akkurat hvordan man vil ha det :) gleder meg til å se prosjektene dine johanne!

    så mange skjønne bilder av herlige oliver! du har flere blinkskudd av han, enn jeg har av alle mine 3 tilsammen..

  3. Tre måneder - det var veslejenta mi forrige måned eller noe sånt....Og nå er hun straks ett og et halvt år....Tida flyr! Nyt tida med den lille skjønningen din!

  4. Nå ser jeg forresten plutselig at lille O har mistet masse hår den siste måneden. Ja ja, det vokser vel ut igjen etterhvert.

Comments on this blog post have been disabled.