A blög once bit my sister

Prinessen på erten

Erteposer

Advarsel: Her kommer et bilderas. Jeg sydde erteposer, etter tips fra bloggen Den gode feen i går. Emilie ble straks prinsessen på erten.

Tramper på erteputene Erteputer

På hodet Bære

Dandere Erteposer

Utrolig hvor anvendelig disse erteposene er; man kan visst gå på ski med dem, bruke dem som hodepute (au!), fotpute, skopute, pupper (ja, hun leker at hun ammer dukkene sine med erteposer, det kaller jeg for en ordentlig ertepupp), man kan sjonglere med dem og ha dem på hodet. Det var en utrolig morsom kveld for å si det mildt, de er visst like morsomme i dag også :)

Erteputer

For et deilig vær det er for tiden! Jeg har tatt frem "plakat"-solbrillene mine fra New York og har deilige dager med barseltreff og trilletrurer i SOL. Man blir rett og slett GLAD, ikke sant?

6 comments:

  1. Erteposer er kjempestas! Tror jeg skal finne fram noen stoffrester og sy noen jeg også. :) Så fine de var, masse flotte stoffer!

    Heldige dere som har deilig vær, her snør det og er 15 minus..vil ha solbrillevær vi også! ;)

  2. Så mange herlige tekstiler du hadde laget de av da! :-) Et godt eksempel på at ungene finner stor glede i enkle ting.

  3. Åhh.. du er så heldig som er hjemme i permisjon... Jeg vil også gå trilleturer i sol.. ikke sitte inne på et kontor. Vel i dag har jeg brukt en halv dag på å sitte på fly, og resten av kvelde på å sitte på et flyplasshotell i Bergen og jobbe.. jaja, da får jeg i alle fall litt aleinatid. Lurt å sy erteposer! Det så ut til å falle i smak!

  4. superskjønne!! ..og ungene finner virkelig mange plasser disse kan brukes! ammer dukkene sine ja..hihi ;)

  5. Hei:) Så flotte erterposer!Veldig fine stoff de var sydd av og artig med alle de kombinasjonene de kunne brukes i;)Små humret for meg selv her. Herlige innlegg under her også.Hjelpes så fort tiden går da.Tenk han er tre måneder allerede.Utrolig skjønn liten gutt:) Det er godt å se at dere koser dere og har det bra. Her er også kaldt,og jeg kjenner jeg lengter etter våren nå,men kaldt og tørt er bedre enn regn og det skal visst bøtte ned her imorgen og helgen...Ja,ja,så lenge man har tak over hodet så går jo det bra også:) Ha det bra så lenge.Jeg titter innom til dere og leser hvert innlegg.Kjempekoselig:) Klem fra Monja

  6. Så gøy at dere også liker stoffene. Emilie fikk velge selv og det ble da riktig så bra:) Gøy å sy slike erteposer, det går jo så fort.

Comments on this blog post have been disabled.