A blög once bit my sister

Loff og Cola

Data/Syrom

Her pleier jeg å sitte til vanlig; dataen på den ene sida og symaskina på den andre. Her liker vi oss om kveldene også. Det står en sofa like ved som man kan slenge seg nedpå om man vil.

IMG_1903

Men i dag er det sofaen på stua som er stedet og bøtta er i nærheten. Stakkar Oliver må sitte mye i vippestolen og se på sin slappe mor. Omgangssyken har herjet med meg i natt. Takk og lov for iPhone og TV (men sistnevnte har ikke akkurat underholdt meg mye, skjønner nå hvorfor jeg bruker mindre og mindre tid foran TV'en).

IMG_1974

Håper du får med deg solstrålene ute, eller er det kanskje innevær hos deg? Jeg gleder meg til mannen kommer hjem, så kanskje jeg får sove ut litt. Emilie skal til en venninne i barnehagen, det passer bra på en dag som denne.

7 comments:

  1. Huffda! Masse god bedring til deg! :)

  2. Huff og huff..... Omgangssyke er grusomt! Heldigvis er det som regel ikke så langvarig! Du, de skapene over arbeidsbordet, hvor har du fått tak i de? Vi er på jakt etter noe lignende nemlig. Har kjøpt hyller men jeg er fan av å ha rotet gjemt bort bak dører..... ;-)

  3. Høres ikke godt ut- håper du blir frisk snart- jeg har vært forkjølet flere uker i strekk- hvis det er noe ntrøst. Veldig fint arbeisbord- det kunne vært noe;) Så søte de erteposene var) Masse god bedring!!!

  4. Monica: De skapene er fra IKEA :) Helt geniale;rommer stoffer, permer og fotoutstyr. Me love! Vi tenker skaffe noe lignende på stua, rundt hele TV'en.

  5. Huff, omgangssyke er noe dritt! Oppkast er forferdelig, både når man sjøl er utsatt og når ungene spyr. God bedring, håper dere kjapt blir kvitt svineriet!

  6. fyyysj!! omgangsyke er skikkelig pyton! vi har hatt en runde her i huset og.. liker å se mer fra huset deres! lure og praktiske løsninger kan vi aaaaldri få nok av!

  7. Så fin en hobbyplass! Så delilig å ha alt lett tilgjengelig...har et stykke å gå der jeg kjenner jeg....sliter med "litt-for-lite-plass" fenomenet :-) God, og forhåpentligvis frisk helg ønskes dere alle!

Comments on this blog post have been disabled.