A blög once bit my sister

Vårlig helg

Rønningen

Denne helga har jeg hatt min nye vårjakke på. Seks plussgrader og fine timer med både min bror på lørdag, og i dag Mortens bror.

Lørdag

Lørdag formiddag gikk vi til Rønningen i Bymarka sammen med Vidar og gutta. Deilig å komme seg ut i marka! Vi ble også stolte over hvor flinke barna var til å gå hele veien selv. Da vi var vel fremme ved hytta var de helt klare for plenty aking; perfekte forhold for aking der oppe. De låner også ut gratis akeutstyr på Rønningen, så man trenger faktisk ikke ta med. Det er obligatorisk med melisdekte kanelboller, kakao og pølser på markatur. Kalorier til svette akebarn=mer aking.

En vakker vedovn pryder inne i hytta, og friske tulipaner pyntet opp i vinduet.

Turmat Vidar deler ut

Vedovn Kristoffer

Tulipaner Vidar & Kristoffer

Søndag

Rosenborg Bakeri

Vi parkerte bilen på Lademoen kirkegård etter å ha tent lys hos Alma; lyset vil lyse nesten helt til neste helg. Fra kirkegården ble det trilletur sammen med Mads og Jonas inn mot Dromedar ved Bakke bro. Emilie var innom hver eneste lekeplass på veien; det var mange flere enn jeg ante. Pleier vanligvis å ta lekeplass-turné på våren langs Nidelva, mellom Bakklandet og Ila. På vei mot Dromedar ble det en tur innom Rosenborg Bakeri; der fikk vi prøvd makroner for første gang. Noe jeg syns var skuffende seigt og altfor søtt. De så helt klart bedre ut enn de smakte, kan tenke meg at franskmennene på Pascal i Paris kan dette mye bedre. Heldigvis serverer alltid Dromedar kaffe av høy kvalitet.

Lekeplass Mads & Jonas

Blomster Dromedar Oliver på café

Har du hatt en fin helg?

Ha en god start på uka i morgen! Enn at mars er like rundt hjørnet? :)

9 comments:

  1. Så ut som en komplett herlig helg, dette :) Artig å se bildene av onklene - ingen tvil om hvem som er hvem sin bror! Jeg har fått en liten dose baby i vinterferien, gjett om jeg gleder meg til mer vår og hyppigere besøk. God uke til dere :)

  2. Det er så koselig på Rønningen! Perfekt for helgeturer, og veldig gode kanelboller. Ser ut som dere har hatt en topp helg. Vi har sett på ski-vm, ryddet og vært på obs. Gleder meg til våren, så er det enklere å bare ta en tur. Nå er det is med vann og passe ufremkommelig.

  3. Du tar virkelig flotte bilder - dere har tydeligvis hatt en flott helg!

  4. Det ser ut til at dere har kost dere i helgen! Det har vi også :) Deilig at det straks er mars og at det ikke er lenge til vår! :)

  5. Heia:)For ei fin hælg!Det er så godt og komme seg ut i marka:)Lekker jakke du har på bildet.Her er det lenge til vår,selv om vi har 1 pluss og sol.Ha ei fin uke:)

  6. Så koselege bilete!

    Nyt den siste februarkvelden - i morgon er det mars! :)

  7. Fantastiske bilder og super fin tekst. Jeg savner dere veldig, super stor søster kos fra Lena

  8. Alltid koselig på Rønningen. Der lukter det varme på peisen, hjemmebakst, kaffe og våte votter. Pleide å dra dit masse da barna var små. Og lille Oliver har blitt en stor og fin gutt. Han er utrolig lik mitt barnebarn på 5. mnd. Samme øyne og herlige bollekinn. Ønsker deg en fin dag!

  9. Så gøy at dere liker helgens bilder:)

    Rønningen var mammas favoritt! Så mange gode minner der fra barndommen:)

Comments on this blog post have been disabled.