A blög once bit my sister

Slitt dør

Dør Møllenberg

På Møllenberg i Trondheim er det så mange fine trehus. Litt synd at så mange av dem er blitt gjort om til studenthybler; for området blir ikke like godt tatt vare på av den grunn.

Jeg har alltid vært fascinert av eldre og gjerne slitte tredører. Denne tilhører et hus i tydelig forfall, men jeg syns den er super FIN! Tenk så mange som har gått inn og ut av den døra. Jeg hadde likt å ha en slik gammel dør til bord med en glassplate ovenpå; så kunne jeg betraktet den daglig. Hmmm, kanskje det kan bli en realitet?

Jeg må få tipse dere om en fin fin blogg, med mange kreative ideér. Min kollega Kirsti skriver bloggen Ophelie. I dag har hun lagt ut et innlegg om hvordan du lager din egen sengegavl, jeg vil også lage meg det. Så lekker Kirsti!

Tenkte kanskje jeg skulle komme med flere bloggtips fremover, om det er ønskelig? Her vaskes rotet ut, begynner å vurdere vaskehjelp til kolonihagesesongen starter. Kjedelig å vaske, føles ut som jeg flytter rundt på de samme hybelkaninene. I kveld skal jeg bla gjennom hagebøkene og legge gode vårlige planer.

Ha en løvely mandag!

5 comments:

 1. Tusen takk for gode ord Johanne :-) Det var koselig! Den spisebord-dør-ideen må du virkelig gjøre alvor av! kommer til å bli rålekkert!! Jeg fornemmer også vår, og kan ikke vente til jeg kan begynne å plante....en stund til enda kanskje men...:-) Ønsker dere en riktig god uke!

 2. Gamle dører er fine! Og det spisebordet hørtes veldig fint ut :) ! Håper du lager det,så du kan blogge bilde ;)

  Blogganbefaling er alltid moro :-)

 3. Så fin den var. Bord av gammel dør er kjempestilig!

  Bloggtips tar vi gjerne i mot.

  Ha en fin kveld! :)

 4. Helt enig, vaske hus gørr. Men guri så deilig det er når det er rent! Når jeg er ferdig i mammaperm, skal jeg hyre inn vaskehjelp!! Gratulerer med et lite gull, en sikkelig søtnos!

 5. sååå vakker...sukk elsker gamle hus, utskjæringer og detaljer, spesielt i tre..

  har ei gammel dobbeldør stående klar i garasjen, som skal få dele av den nye og den gamle stua i huset vårt. de er de gamle ytterdørene fra gården mannen min er i fra..flott! gleder meg!

Comments on this blog post have been disabled.