A blög once bit my sister

Polkadots design

Polkadots design

Jeg har en venninne som syr så mye herlig og unikt! Emilie og jeg fikk fornyet oss litt i dag med Polkadots design. Håper du snart begynner å blogge igjen Line! Denne dama bare flommer over av gode ideér og er helt utrolig flink med symaskina :)

Decoration

Detaljene er fine som sukkertøy. Line gjør alle klærne til sine egne. Emilie er kresen på klær, men denne ble helt klart populær. Hun mente den kunne brukes som utejakke og innekjole :)

Print on my girl's jacket

Denne prinsesseapplikasjonen syns jo snuppa var bare SÅÅÅ fin!

Me in Polkadots

Jeg lurer på om Line hadde formsydd denne til meg (vi har ikke tatt mål). Morten sa: Du kan jo ikke slanke deg du nå, for denne passer jo perfekt. Vet ikke helt om jeg skal jeg ta det som et kompliment?

Deer print

Se den kule detaljen på ryggen—herlig å ha et plagg ingen andre har maken til. Line, Oliver vil gjerne ha sparkebukse i Polkadots-design :)

Denne lørdagen har jeg vært på kafé med Line og Susanne; hyggelig! Så trillet byen rundt i snødrev med bakevarer fra Godt Brød og kaffe fra Dromedar (seff) i hånden. Møtt min bror og svigerinne snarlig, mens Oliver sov godt i vogna si. Emilie og Morten testet alle rutsjebanene på Pirbadet i mellomtiden.

Har du hatt en fin lørdag? Kos deg i kveld!

3 comments:

  1. for noen herlige klær!! virkelig vakre! selvfølgelig skal du ikke slanke deg, du er perfekt!

    vår lørdag har gått med til å treffe mest mulig slekt på krtest mulig tid hjeemm på mitt hjemsted, kos det og ;) nå står pizzaen i ovnen!

  2. Så fine dere ble i nydelige kjoler :)

  3. Se her ja! Flotte klær, og flotte modeller!

Comments on this blog post have been disabled.