A blög once bit my sister

1 ÅR

One year old Birthday cake

Ett år går så uendelig fort! For ett år siden ble vår skjønne nevø Jonas født. Da visste jeg enda ikke at jeg var gravid med Oliver; han var bare et lite frø. Vi var fortsatt inne i den tunge sorgen over Alma, men jeg hadde så smått begynt å jobbe igjen. Slike begivenheter som en 1-årsdag får en til å tenke og reflektere over livet.

Birthday boy

Jonasgullet er så snill, ikke i det hele tatt så rampete som hans far vil ha det til ;) Han er rett og slett en godgutt, det er ikke ofte man opplever at en ettåring sitter i ro i fanget; det gjør Jonas. Det er heller ikke ofte du hører han klage. Fine Jonasgutten, hurra for deg!

Oliver Catwalk Emilie

Jeg trillet frem og tilbake til bursdagsselskapet i dag. Mads, Marie og Jonas bor nemlig ikke langt fra Lademoen kirkegård, hvor Alma ligger. Var innom grava og fikk ryddet litt snø og tatt frem hjertedekorasjonen hos Alma igjen. Jeg snakker av og til litt inni meg selv hos henne. I dag sa jeg, jeg er lykkelig forelsket i lillebroren din!

Oliver

Skjønne barna! Takk til Morten for gode bilder!

Ha en GOD kveld!

4 comments:

  1. fine fine oliver. takk for i går snuppa. :) det var så utrolig koselig å se deg igjen. emilie er bare så skjønn i den kåpa. fine jenta <3 Du var like lekker <3

  2. Hjelpes, nå trodde jeg med en gang at det var den lille gutten din som plutselig ble et år, og jeg fikk det ikke helt til å stemme. Tida flyr jo, men ikke sååå fort, vel...;) Jeg har heldigvis aldri opplevd å miste et barn, men jeg tror jo på det som fine Gøril med sin Hjerteskatt-blogg skriver, at et nytt barn fungerer som et slags hjerteplaster. Et barn kan selvfølgelig aldri erstatte et annet, men klart det hjelper å ha flere som man kan elske.

  3. Pia: Hjerteplaster helt klart! Jeg må få lest litt mer inne hos Gøril.

Comments on this blog post have been disabled.