A blög once bit my sister

Testet porselenstusj

Tea

Etter tips fra bloggen Haust kjøpte jeg inn porselenstusj på Panduro for å dekorere kopper med. De var dessverre tomme for svarte tusjer. Det var ikke så enkelt for Emilie å tegne for fri hånd på koppen, ettersom at tusjen var litt uberegnelig og stoppet opp å tegne i blant. Gøy var det uansett!

Den blå koppen har Morten dekorert. Jeg var for opptatt med lille O den dagen, så jeg får ta det igjen. Skal helt klart få tak i en svart tusj til da. Koppene er fra Ikea.

Egendekorerte kopper

Kos å drikke te av den koppen som Emilie har dekorert med bokstaven sin og en av tulliballtegningene sine.

Jeg har sett filmen The King's Speech på babykino med barselgruppa i dag. For en kvalitetsfilm, ANBEFALES! Ble skikkelig trim på mor etterpå også (måtte trimme av meg godteposen). Gikk fra Prinsen Kino og hjem (for de som vet hvor langt det er). Da er man svett og blid! Ekstra godt at mannen laget middag :)

Nyt kvelden!

4 comments:

 1. Sånn kopp hadde Sofie laget i barnehagen i julegave til oss <3 Kjempesøt, og hun er tydelig stolt og glad hver gang vi bruker den :-)

 2. Så fin den koppen vart! :) Vi har laga espressokoppar på samme måten, men det er så lenge sidan at vi nok må lage ein ny batch snart... ;)

  Tenkte forresten at eg skulle høyre om du ville på babykino i går, for den filmen hadde eg jo tenkt å få med meg! Det var berre det at klokka var 12.52 då eg fann ut at det var den som gjekk i går, og SÅ RASK er eg berre ikkje! :) -dessutan var gårsdagen litt fastlåst i litt for store planar...men eg kom heldigvis i mål!

  No må eg snart ut og nyte sola! Håpar du også gjer det i dag! Klemmm

 3. Så fine dei vart! ♥

  Nyt helga!

 4. Stilige kopper! Og den filmen har jeg vurdert. Kanskje jeg skulle tatt en tur på babykino jeg også. Det er faktisk upløyd mark for meg.

  Ha ei flott helg!

Comments on this blog post have been disabled.