A blög once bit my sister

Lykkelig sliten

1 week old

Puh... for en aktiv dag! :-) Startet dagen med noen rolige morgentimer sammen med barna, før det ble en lang trilletur i solskinnet med solbrillene på. Vi snakker mye om at vi gleder oss til våren, jeg og snuppa, særlig til blomstene på Klemetsaune kommer frem. Tenkte jeg skulle få tak i tomatfrø nå til helga, noen tips? Har hørt at man bestiller bedre og billigere frø på nett. Tulipanene fra før helga sang på siste verset i dag, vakre uansett!

Emilie & Alice

Etter lunsj kom en av Emilies bestevenner, Alice, på besøk. Jentene lekte prinsesser i over fire timer. Jeg hadde hjertet i halsen hver gang de spradet opp og ned trappa i høye hæler med hendene fulle av leker. Selv hadde jeg ikke hatt kjangs til å gå like stødig som disse 4-åringene på høye hæler.

Etter de hadde kledd seg opp som vakre prinsesser tok vi en fotosesjon, mens lille O sov ute i vogna. Søte som sukkertøy stilte de seg opp og holdt hender for fotografen—når de ikke skulle gjemme seg under bordet, såklart. I følge dem selv ville de helst ha bodd sammen :)

Alice Nam fingre

Snart helg igjen! Fredag er min absolutte favorittdag, enn din?

11 comments:

 1. Så nydelige prinsesser!

  Her har jeg to små frøkner som fikk nye prisessekjoler til jul, og har bodd i dem siden. ;)

 2. Vi kjøper frø frå impecta.se Dei sender til Noreg, er kjappe og ikkje minst billege. Plantasjen er dyrt, for å si det sånn.

 3. Hei igjen

  En egen app ja, "retro camera".

  Fått litt dilla på å ta bilder med disse effektene, men de er jo litt kule da... ;)

 4. Åh så søte! Jeg har masse bilder av guttene i prinsessekjoler, de har nemlig en venninne som har tre kjoler så de kan få ha på seg en hver! :)

 5. Så fine prinsesser! Randi hadde sklidd rett inn der. Og fine Oliver, godgutt han der! Fredag er absolutt favorittdagen! På lørdag skal vi se starten på Finnmarksløpet, årets store happening (ja - etter laksefisket da).

 6. Så herlige, små prinsesser!!! Mange nydelige bilder!

 7. Vi kjøpte månedsjordbærfrø på nett, kjempesøte-gode bær som kommer omatt og omatt helt til høsten. Lett å finne med vår venn Google.

  Sannelig var småjentene sukkertøysøte ja! :)

 8. Herlige jenter!! Jeg hadde en liten rosa fe på karnevalet i barnehagen, jeg tenker at den rosa prinsesseperioden forhåpentligvis bare er en periode, og da er det helt greit å leve ut den drømmen litt! I går kveld ble jeg sittende å bla i arkivet ditt, helt oppslukt, må fortsette idag =) Du tar så nydelige bilder og jeg kjenner meg så igjen av mye av det du skriver om. Har selv en jente på snart 4 og en gutt på 7 måneder. Det er så rørende å lese om Alma, det er hjerteskjærende å se hva dere har vært igjennom, men dere virker jo som en familie med masse kjærlighet og varme for hverandre. Ønsker deg en deilig fredag og riktig god helg!! Blir inspirert av alle påfunnene dine, gøy å lese om noen med barn i samme alder. Jeg føler av og til at dagene og helgene bare flyter av gårde uten at vi får gjort så mye, men det gjelder å nyte øyeblikkene og huske på at det er nå vi lever sammen med våre søte små. Dere virker flinke til å finne på ting! GLeder meg til å følge deg videre! God helg igjen =) Ellen

 9. For noen skjønne rosa prinsesser. Og lille O er blitt så stor. Herlig med slike fine dager Johanne, dere er så flinke å benytte dere av hverdagene.

 10. Kom over dette innlegget om tomatar i dag: http://smgj.wordpress.com/2011/03/14/ferdig-med-de-7-slag/ Kanskje nokre tips om du ikkje har kome i mål med tomatiseringa enno :)

 11. Takk for tips igjen Magni :) ikke kommet i mål nei, her går det litt tregt om dagen med oss forkjølede. Alt blir nok straks bedre:)

Comments on this blog post have been disabled.