A blög once bit my sister

Kreativ familiehelg

Lena og Oliver

Dette har vært en litt kreativ (jeg syr igjen—følg med!) og litt lat familiehelg. Min kjære er nemlig plaget med en forferdelig hoste, en hoste som har vært der i en hel måned. Nå har han attpåtil blitt skikkelig forkjøla, jeg holder på å drives til vannvidd og blir bekymret av å høre på hosten. Man kan rett og slett få litt "fnatt", som vi sier i Trøndelag. Håper han blir fort frisk nå.

Min søster Lena har vært i Trondheim denne helgen for å feire en 40-årsdag. Vi skulle så absolutt hatt mye mer tid sammen. Noen timer på kafé ble det iallefall. Nå gleder vi oss på Sonstur til henne og familien i påska.

Chai Latte

I dag møtte lille O og jeg søstra og bror med familie på romslige Krem Kaffebar ved Nova kino. Der er det skikkelig boltreplass for unger som trenger å springe av seg litt sukker. Jeg drakk en nydelig kopp Chai Latte. Imens var Emilie i Olavshallen med farmor for å se Pippi Langstrømpe.

Oscar & Kristoffer Kristoffer

Søstra fikk en forsinket bursdagsgave. Jeg har begynt å sy skjerf i velur, inspirert av Fjeldborg. Lena fikk det første jeg har sydd, det ble med en hjerteapplikasjon og noen søte roseknapper på. Har også lilla velurstoff liggende og håper å få sydd flere i morgen, til meg og snuppa. Har også sydd noe annet halsvarmende til min hostende mann, skal vise dere i morgen.

Lena Hjemmelaget skjerf

Svigerinne LilleLille-Berit kosa seg med varm kakao. Husk konkurransen om å vinne LilleNattis på LilleLille-bloggen, siste sjanse 15. mars.

Berit

God søndagskveld til alle som titter innom!

3 comments:

  1. Så flink du er Johanne! Kjempe flott sjerf du har sydd til Lena!! Ser kjempe lekkert ut:) Klemmer fra Bergen

  2. det skjerfe ble bare drit fint:)

  3. Så fin blogg! Eg har sett at den blir lest av andre bloggere, men har ikkje vore innom før no. I'll be back!!

Comments on this blog post have been disabled.