A blög once bit my sister

Hjemmelaget Buff

Homemade buff Homemade buff

Søte Emilie

Med stretchstoff er det superlett å sy en hjemmelaget Buff, eller hals om du vil. Syns stoffet var så vårlig og fint :) Selvfølgelig fra Stoff & Stil.

Vår skjønne Emilie, som for tiden spør og graver om alt og alle. Helt herlig og gullkornene kommer på rams daglig :)

Vi er dessverre en forkjølet gjeng. Oliver har feber, men sånn er det vel å være lillebror. Emilie var ikke ordentlig syk før hun var 14 måneder. Håper på masse søvn i natt.

Ha en hyggelig mandagskveld!

8 comments:

 1. Så flink du er til å sy!! Og til å ta bilder, nydelig :)

 2. Den var veldig fin!! Vi er også forkjølet, har tenkt mange ganger samme som deg, lillebrødre er litt mer utsatte for sykdom enn storesøstre ;) Men men, sånn er det visst bare, ikke noe å gjøre med den saken. God bedring til dere alle! Ellen

 3. denne blir fin til våren (for vi må vel tro den kommer..?) friske flotte farger! synes du produserer mye fint for tiden, så kjekt! likte godt det skjerfet søstera di fikk, heldig :) men, søstre er jo til for å skjemmes bort litt! bli friske fort fort :)

 4. Huff ja, det er tøft på vere lillebror! Storebror Nathaniel var heller ikkje sjuk før han var eit år. Medan lillesøster Savannah har alt vore forskjøla fleire gonger, hatt feber og omgangssjuke; og ho er ikkje 8 mnd enda. Sattser på at de får eit kanonbra imunforsvar!!

 5. Så fiin! :) Det einaste eg har sydd av slikt strechy stoff er truser...men det blir gode truser, altså! ;) Hihi...

  Kjekt å treffe heile familien på tur, og JA, eg vil gjerne treffast igjen snart! -men de kan godt bli friske først.. God betring!! Klem

 6. Gurimalla så lur du er, superfin buff og nydelig skjerf! Må forresten si jeg lo godt av guro som har sydd truser :-D Fantasien kjenner ingen grenser, skjønner jeg!

  Håper gutta dine blir bedre snart begge to, og ønsker dere en fortsatt fin, kreativ uke.

 7. Knallfin hals på ei nydelig jente!!

  Jeg er utdannet jurist, og når jeg ikke er i permisjon er jeg statsansatt kontorrotte, og trives godt med det. ;) Blir spennende å begynne å jobbe igjen, har vært hjemme siden desember 2009..

  Masse god bedring til dere, håper det går fort over!

  Ha en fin kveld! :)

 8. så bra du syr igjen!!!!

Comments on this blog post have been disabled.