A blög once bit my sister

Monsterhals

Morten mekker sykkel Morten mekker sykkel

Mannen måtte få en monsterhals :) Disse fikse sykkel bildene ble jo ganske kule. Tipset om å lage disse halsene til familien kommer fra min gode venninne Helga, som er proppfull av gode idéer :) Vi storkosa oss på Stoff & Stil i forrige uke.

Jeg skjønner at jeg straks må tilbake, for nå er jeg blitt litt ivrig. Tenkte prøve meg på en kjole til snuppa, men har ingen ambisjoner om at jeg kommer til å fikse det. Prøve må man uansett, ikke sant?

Lille O har holdt mor MYE våken de siste nettene fordi han er forkjølet. Vi er i ok form, bare veldig trøtte! Har man vett til å legge seg til rett tid da..nei...

Skal straks på fire måneders kontroll og så blir det barseltreff.

Håper du også har sol, det er så deilig :)

3 comments:

  1. Er så misunnelig på at du bor så nært stoff og stil!!!! Kjole er ikke vanskelig, anbefaler å kjøpe mønster første gang så slipper du de store blemmene og å klippe feil.... Jeg sydde kjole til Randi i fjor og den ble faktisk ikke verst. Nå brukes den som tunika, ettersom hun er 10 cm høyere i år... ;-)) Ha en fin dag!!

  2. Så flotte buffer/bøffer/halser du syr! Regner med at alt går bra på helsestasjonen, og at dere koser dere med barseltreff:)

  3. så flink da! gøy at du kler opp hele familien i egenproduserte hals-klær ;)

Comments on this blog post have been disabled.