A blög once bit my sister

Oliver 4 måneder

Oliver Oliver 3 måneder

Oliver Oliver 4 måneder

Oliver Oliver

Lille O vokser, sjarmerer, sikler, skriker, smiler og ikke minst får han visst mye B-vitaminer; for håret vokser i rekordfart :)

God natt venner!

5 comments:

 1. For en søting!! Gratulerer med 4 måneders dagen!

  Tiden går så alt for fort, min lille søting er straks ett år gammel, hvor ble det året av..? :)

  Ja, her skal det taes ut to timer ammefri når jeg begynner, må benytte seg av de muligheter man har. ;) Og så er jeg litt spent på hvordan overgangen går for lille Puppulf, han er nemlig veldig avhengig av mamman sin..

  Håper formen din er litt bedre i dag, at hvitløken hjalp. Selvfølgelig sånn at man blir syk når det ikke passer.. Ha en fin søndag, og god bedring! :)

 2. For en nuskåt kar!! :-))

 3. Grattis - tida går jammen fort! Han er bra lik søsteren sin! Her satser vi på en rolig søndagskveld. Dobbelfeiring av naboene i går. Måtte hjem før 23 med migrene og forkjølelse. Det sitter fortsatt i hodet og bihulene. Tror det blir hjemmedag i morgen for meg. Vi får se. Nå skal vi sløve litt foran TV. Kos deg!

 4. Å,men jeg fikk lyst på en god klem av denne lille søte karen!:)smelt Jøss så fort tiden går.4 måneder allerede!:)Knallfint skjerf du viser over her.Du er flink!Fargene var så nydelige sammen også:)Ha en fin ny uke,Johanne:)

 5. Gratulerer lille O med 4 måneder og det nye voksende håret!

Comments on this blog post have been disabled.