A blög once bit my sister

Så engasjerte!

Ser på Ipad sammen

Jeg sitter her med en hvitløk i øret, det er sant :) Bare fordi jeg har lest at det kanskje kan stoppe en begynnende ørebetennelse. Jeg gjør hva som helst for å ikke få ørebetennelse nå. I tillegg er jeg litt irritert på mannen som til en forandring har vært borte tre kvelder denne uka og i går var han ute etter øl (det vil si han sover). Jeg unner han dette for all del, han er ikke den som springer ut i tide og utide. Det er bare det at akkurat nå er det sol ute og jeg har to barn rundt meg som helst vil ha en engasjert mamma. Det fikser jeg dårlig i dag. Godt Emilie er i godt humør.

I dag er jeg altså ikke særlig engasjert, men i går da viste jeg sammen med mange andre at jeg bryr meg om det som nå skjer i Japan. Det har i ettertid blitt snakket om hvorvidt dette engasjementet egentlig hjelper eller om de fleste bare følger strømmen? Jeg tror ikke det hjelper å være stille slik det ble oppfordret til, men jeg tror virkelig på at det hjelper å støtte opp om en hjelpeorganisasjon som feks Røde Kors. Derfor er jeg så glad for at vi var så mange som gjorde nettopp det denne uka. Jeg syns det er herlig å se at vi som til vanlig bare skriver om enten oss selv eller om den nysydde retroputa kan si at vi vil hjelpe andre. La oss gjøre det igjen når det måtte trenges!

Takk til to engasjerte damer, Pia og Fru Fly, for tankevekkende innlegg!

Hurra for Oliver som er 4 måneder i dag!

Hmmm, syns denne hvitløken begynner hjelpe litt jeg :) Mulig jeg legger ut et innlegg til med bilder av sjarmisen vår.

Ha en fin lørdag! Den skal bli det!

5 comments:

 1. Det er vel en grunn til at det er lettest å skrive om "lette" eller "overfladiske" temaer. Vi trenger ikke å holde andre oppdatert på hvordan vi engasjerer oss, hva vi gir, hvem vi støtter, osv. Jeg tror mange av oss er ganske så like, selv om vi framstår ulikt i bloggene våre. Ha en fin dag!

 2. Hei,Johanne Hvitløk i øret?!Den har jeg ikke hørt før,men interessant om det virker,da skal jeg definitivt prøve det,for øreverk er så vondt:(... Herlig bilde av ungene.De er så søte:)Og Emilie virker så omsorgsfull ut:) Her skinner solen idag og det er så vakkert ute.Så idag skal jeg nok bruke noen timer ute å rydde i hagen og finne frem noen hagestoler og puter.Kaffelatte på terrasse i den gryende vårsolen er lykke mens fuglene kvitrer meg i ørene. Og ikveld...da er det også et høydepunkt...om skyene viser såpass respekt å holde seg borte...for da er det månen svært nærmt jorden og jeg håper på et sensasjonellt skue:)Men dette visste du kanskje allerede;):) Ha en finfin dag!:) klem fra Monja

  PS:Fine tanker om hjelpeaksjonen også hadde du.

 3. Som jeg skriver på bloggen min; der finner du bare glade barn, ryddige rom, friske blomster og fred på jord... De "tunge" temaene tar jeg et annet sted. Jeg kastet meg med på aksjonen, men føler at det viktigste som ble gjort var å spre kontonummeret til Røde Kors. Og neste gang tror jeg at jeg lar det være fred på jord og vakre blomster inne hos meg...men jeg tenker også at litt engasjement er bedre enn ikke noe...

  Søte små barn som koser med hverandre. :) Her er det også knallvær i dag, og vi sitter fortsatt inne...men vi kommer oss vel ut, etterhvert, i blant er det deilig å være lat...

  Hvitløk skal jo hjelpe mot alt, så hvorfor ikke putte den i øret.. ;)

  Ha en fiiin lørdag!!

 4. Hyggelig å høre fra dere! Tror nok også vi er ganske like på mange ting Pia:) Ørebetennelse er et faktum nå dessverre. Syns hvitløk lindrer, men mulig det er placebo.

 5. Ååå, for et herlig bilde av dem sammen!

Comments on this blog post have been disabled.