A blög once bit my sister

Velurskjerf i lilla

Lilla velurskjerf Nytt skjerf

Skjerf med ugler & skyer

Et nytt velurskjerf har blitt til i løpet av helgen. Dette fikk blomstrende skyer og små søte ugleknapper, alt funnet på Stoff & Stil. På det nederste bildet ser du litt av den gamle stolen min, kommer mer om den i morgen.

Ser heldigvis ut til at hvitløk og masse nesespray med saltvann og visstnok aloe vera kan ha stoppet den ørebetennelsen. Eller er alt bare placebo? Uansett er det bare å brette opp ermene for gressenkeuke. Vet ikke helt om jeg vil savne mannen eller kamera mest...ups....

God søndagskveld om du ser på fotbaill eller ikke. Det gjør ingen her iallefall.

11 comments:

 1. O la la, det skjerfet var bare nydelig og veldig meg!! Syr du kanskje på bestilling? ;-) Gressenkeuke er tøft, men det kommer til å gå så bra! Jeg har ikke akkurat en gressenkeuke foran meg, men mannen skal jobbe kveld hele uka, så det likner jo litt, for å si det sånn. Ikke så mye jeg ser til han, annet en på formiddagen da. Og her i huset er henting i barnehagen, ettermiddagene og legginen "værst", hvis du skjønner hva jeg mener. Når klokka da er rett før åtte og det blir stille, da er sofaen deilig da ;) Ønsker deg en fin uke, den blir bra!! Ellen

 2. Nydelig skjerf! Lilla er en flott farge! Jeg har også en halv gressenkeuke foran meg, gleder meg ikke. ALtså, gjør meg ikke noe at han er borte et par dager, men sånn praktisk sliter jeg. For på ettermiddager o kveldstid er det så mye kjøring hit og dit. Og møter. Men, men, det går nok greit. Grattis med 4 måneder - så skjønn han er!

 3. Du imponerer igjen - herlig skjerf! Sånn skal jeg ønske meg til den nye anorakken min som er på det spede planleggingsstadiet (den gamle (#2) har omsider takket av. Stolen ser spennende ut, jeg synes stoffet på den ligner veldig på stolputer jeg har fått av mamma, gleder meg til å se mer av den.

  Gratulerer så masse med lille Olivers første tertial. Og så ønsker jeg deg en god uke - jeg gjetter at du har reservekamera? - og håper ørevondtet er borte, for det er bare vondt. Jeg tror nok ikke på verken hvitløk eller annet i øret hvis betennelsen først har satt seg, men verk unner jeg ingen! Klem!

 4. Det var suuuperfint!!

  Ha ei fin uke, vi staser på at barna oppfører seg eksemplarisk hele uka, ikke roter, ikke trasser og gjør alt mamma sier. ;)

  Arbeidsstart er ikke før på onsadg, begynner med ei litt forsiktig uke. (kjenner jeg gruer meg litt nå...)

  Ha en fin kveld. (her er det fotball, så jeg sitter ved pcn.. :)

 5. Likte de velourskjerfene dine veldig godt! Har tenkt meg en tur på Stoff og Stil for å kjøpe litt velour selv i morgen, men tenkte å prøve å sy kjoler til ungene, alá de skjønne, men ALTFOR stivt prisede barnekjolene til Chill Norway....mulig det blir en smule plagiat det, men det skiter jeg i ;-D God, og forhåpentlig frisk ny uke til dere, og lykke til som gressenke.... Satser på å se deg på tirsdag :)

 6. såå lekkert!! kan tro jeg gleder meg på post ;) pakker og stuller litt jeg og..kos! lykke til med gressenke uka, de pleier å gå ganske greit når man først sitter i det, men drygt å tenke på. klem

 7. Åj så stilig! Godt at du er i bedre form, ørebetennelse er noe herk! God uke, og nyt å være eneste voksen :-)

 8. Torill Solberg   Sunday March 20th 2011 23:41

  Berre lekkert, gleder meg til du begynner å produsere for salg :)

 9. Så gøy at så mange likte skjerfet:) Da blir man glad! Sy på bestilling? Litt vanskelig for å si at det kommer til å skje ettersom at jeg føler meg som en ganske så uerfaren syerske. Jeg har lovt å sy et til en medblogger og syns det er litt skummelt, men gøy også! Kanskje jeg kan lage et til et gi bort på bloggen?...

 10. Så bra at du vart frisk, det passer dårleg å vere sjuk når ein skal prøve seg som aleinemamma! må nok innrømme at eg såg kampen i går, innimellom strikkinga. Og må også innrømme at eg vart litt skadefro (sjølv om eg ikkje interesserer meg i det heile tatt). Men lykke til neste kamp!!

 11. Så flott skjerf! Har ikke tenkt på å sy skjerf i velour, det må jeg prøve. Er innom bloggen deres for første gang, og har sittet og lest en del innlegg. Utrolig nydelige barn dere har, og så er dere så god på å ta fatastiske bilder av dem! Dyktig :o)Og så yndig som lille Alma var. Jeg ønsker dere alt godt :o)

Comments on this blog post have been disabled.