A blög once bit my sister

Fristelse

IMG_2165

Jeg sier (nesten) ikke mer...

Fylte egg fra Freia er farlig godt! Hva er din favorittsjokolade?

Nå kommer min kjære bror straks inn døren på et lite kveldsbesøk :)

6 comments:

  1. Härligt härligt, men farligt farligt!! Mums mums!! Jeg er helt enig.. Jeg kan i grunnnen takke (evt skylde på) deg, for disse hadde jeg aldri smakt før du serverte meg dem for noen år siden! Dette er vel hva man kan kalle en guilty pleasure! :)

  2. Å, de er supergode! Farlige ;) For meg er de litt forbudte nå dessverre, men det skal jeg klare. Du har jo fortalt at du også har spist lavkarbo en gang, er du fortsatt litt i samme sporet? Kunne du tenkt deg og kommet med dine beste tips og triks til en nybegynner? Det er jo overflod av informasjon og mange fine inspirerende blogger på nett, og jeg føler at jeg begynner å skjønne meg mer og mer på dette her. Nå er det moro fordi jeg ser resultater og kjenner at kroppen har det ganske bra. Nå skal jeg snart ut og gå, vi skal på barseltreff! Det er alltid like koselig. Ha en fin dag du og! Ellen

  3. Sånne egg hadde vi i helga. Hadde jo håpa at gutta ikke ville ha, sånn at det kulle bli mer på meg. Men det ble bare et. Favorittsjokolade tror jeg er Stratos.

  4. Ååå, det der var et farlig bilde. Vi har en sånn pakke stående i skapet, men jeg kan virkelig ikke stjele ett egg derfra nå, når ikke Mannen er hjemme. Den pakka er liksom lagd for å deles. :) Favorittsjokoladen? Det må bli Stratos. "Mo mo mo mo!"

  5. All sjokolade er favoritt:) Men desse er jo berre fantastiske!!!!

  6. Jasså Stratos er favoritten til to av dere. Lenge siden jeg har spist det altså. Selv er favoritten helt klart Walters Mandler, skummelt god! Nummer to er nok Freia eggene, godt de ikke selges hele året.

Comments on this blog post have been disabled.