A blög once bit my sister

Indisk aften

Koriander Tikka Masala

Tikka Masala Rød rød vin

Karamellpudding Dansekos

På lørdag lagde jeg kylling Tikka Masala etter Jamie Olivers oppskrift. Den ble laget uten løk på grunn av amming, men anbefaler ikke det altså. Selv om det var godt, så manglet helt klart løken. Det hører med å ha ris og Naanbrød til. Naanbrød har jeg laget fra grunnen én gang, det må jeg gjøre snart igjen. Det blir helt klart mye bedre!

Til dessert hadde vi Pia karamellpudding som du finner i frysedisken. Personlig syns jeg puddingen er absolutt best om den kun er tinet et par timer, altså lett frossen enda. Prøv det, det er bare så smaskens! Man skulle så klart laget den fra grunnen av, men det får da være måte på ;) Hehe...en annen gang.

I dag har jeg forresten vært rammet av ammetåke deluxe! Å dra på babykino uten pengebok og stelleveske er ikke akkurat et sjakktrekk. Godt at snille barselvenninner kan redde en i slike situasjoner. Vi så Änglagård - Alle gode ting er tre, en søt film. Ikke like bra som de tidligere filmene, men verdt å se om du likte de.

Ettermiddagen tilbrakte vi hos min bror. Fint for både store og små å treffes på en hverdags ettermiddag. Maten blir ekstra god når man er flere.

Vi savner Mister Brekkevold, som for tiden er i Finland. Det går bra med oss, 4-åringen er veldig hjelpsom og snill når mor er alene. Flott det!

På tide å legge seg nå. Natta!

7 comments:

 1. Jeg har begynt å spise løk igjen, gosh som jeg har savnet det! Det er ikke barebare å være alene hjemme når man er vant med å være to, godt fireåringen hjelper til :) God torsdag i morgen! :)

 2. Middagen så god ut. Tikka Masala er en av mine favorittretter, og jeg er enig i at det er best med løk i. Og puddingen er best når den ikke er helt tint.

 3. Indisk mat er en favoritt! Og min karamellpudding? Vet at noen jeg har noen iskaker, men karamellpuddingen tror jeg ikke jeg har hørt om. Ha en fin dag!

 4. Du finnes i den godeste karamellpudding Pia:) Bare se her:

  http://www.diplom-is.no/pia-karamellpudding-0-8-l

 5. Det såg nydelig godt ut! Mmm, det kjenner eg at vi må ha snart også - indisk mat er himmelsk!

 6. No veit eg iallfall kva land eg skal hente inspirasjon frå når eg skal lage middag i morra :-) Tikka laks er nok nam!

  Du er sikker på at du (dvs O) ikkje kan spise lauk no?

 7. ¨h, det så rågodt ut. ikke lurt å bli sulten kl.snart11 om kvelden...

Comments on this blog post have been disabled.