A blög once bit my sister

Pappa er hjemme

Toblerone LOVE Oliver

Smykkeskrin Gave fra Finland

Påskelilje Nespresso & Rice

Morten kom hjem i natt til en trøtt, men meget fornøyd ammende mor :) Hele familien samlet seg for en lang kosestund i senga i morges. Alle fikk gaver før frokost, sånt liker vi! Nå har vi kosa oss glugg i hjel og det skal vi fortsette å gjøre denne helgen. En ting er iallefall sikkert; det er ekstra godt med pappa hjemme når man har fått tid til å savne.

Lovte å vise flere av gavene vi har fått denne uka, kommer siden. For Mister Canon 7D er også tilbake må vite. Har faktisk fått tre awards fra flotte blogger den siste tiden, så nå har jeg lyst å svare tilbake. Det skal jeg gjøre når jeg får litt god tid for meg selv, men nå vil jeg nyte familien.

Ha en fortreffelig lørdag!

2 comments:

  1. Skjønneste Askepott Emilie! Så godt å være samlet igjen. Og gaver til frokost er heller ikke å forrakte. Vent med å svare på bloggawards, for du får en av meg og snart. Håper å rekke det i helgen, men kan ikke love noe... Klem.

  2. Å hurra, så snill du er!! Jeg vil veldig gjerne ha et lilla skjerf, det var så fint. Jeg skal jammen meg overraske deg med noe i posten ;-) Regner med du ser mailadressen min, så send meg en mail med din adresse da! Dette var jammen koselig ;-)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.