A blög once bit my sister

Søndagskos

The kids Homemade scarf

Emilie lekte mye med Oliver i morges. Det er så herlig å se den gode søskenkjærligheten komme mer og mer fram mellom de to. Samtidig som at Emilie stadig kan snakke om og vil se på bilder av Alma. Hun skulle ønske at Oliver og Alma var tvillinger og at også Alma var frisk, som hun sier så skjønt.

Jeg ble ferdig med et skjerf jeg skal sende videre til Meis i morgen. Dette skjerfet har jeg lagt ned mye kjærlighet i, så jeg håper mottakeren blir fornøyd. Tror snart jeg må ha et skjerf selv også ;)

Frø fra Sverige

I håp om at snøen snart skal smelte for godt har vi kjøpt inn frø til sesongen i kolonihagen. Vi fikk tips om å kjøpe frø fra en svensk frøforhandler med navnet Impecta. De leverte raskt må jeg si, så det lover godt i forhold til at vi må handle i flere omganger for å unngå fortolling. Helt klart mye rimeligere også!

Nye bøker

Fikk en del flotte bøker fra Mortens tante i uka som gikk. De passer perfekt til å ha på Klemetsaune, og omhandler det meste av hva man skulle trenge å vite om naturen.

I morgen er jeg invitert til LilleLille-Gry og Kokong stylister for en "bli ny"-dag i deres lekre nye studio, se bilder av det her. Jeg kommer til å vise dere før og etter bilder på bloggen i morgen. Dette blir spennende! Særlig for ei som sjelden gjør så mye nytt med håret og så og si aldri sminker seg. Håper å lære meg litt om hvordan jeg kan sminke meg litt til hverdag og til fest. Hadde vært noe om de hadde en slik hurtig slankemaskin i tillegg :)

Fortsatt god kveld til deg!

1 comments:

  1. så skjønn du er ;)

    den bli ny dagen høres jo helt fantastisk ut! gleder meg til å se bilder (skulle gjerne gjerne ha vært med!!) impecta er før-sjef, der kan du finne alt!

Comments on this blog post have been disabled.