A blög once bit my sister

Min dag hos Kokong stylister

Kokong stylister

Dette blir et "selvdigger"-innlegg proppet med bilder av nettopp meg. Jeg har vært så heldig å få oppleve en bli-ny-dag hos LilleLille-Gry (til vanlig frisør), som har begynt å jobbe på nyåpnede Kokong stylister i Bergsbakken 1 ved Singsakerkrysset i Trondheim. Jeg hadde ikke barnepass og kom passende stressa inn døra i den lekre salongen med lille O i armene etter å ha levert E i barnehagen. Både jeg og lille O fant fort roen i de lekre omgivelsene hos Kokong.

Herlig å bli ny Sommerfugler

Sjokolademousé Nyter en sjokolademousé

Make-up Interiør

Gry hadde god tid til meg, noe hun forteller at hun har til sine kunder i den nye salongen. Det var god plass til vogn og godt tilrettelagt for sovetid for de små også. O ville helst ikke sove dog, for det var jo så spennende å se seg i speilet hos frisøren, samtidig som en lekker dame svermet rundt mamma hele tiden. Det var nesten som om han skjønte at her er det bare å være tålmodig.

Under prosessen

Konkong stylister Deilig kaffe

Gry in action Meg & O

Meg Sommerfugler

Jeg fikk servert kaffe i en skjønn kopp som man bare må smile av. Gry hadde til og med en porsjon nydelig sjokolademousse til meg. En skikkelig nytelsesdag på alle måter! Kokong stylisters daglige leder er Ann-Magritt Kordahl, som også har egen blogg.

Det var en super bonus å også få lagt sminke; endelig fikk jeg dempet mine superrøde kinn. Syns sminken så naturlig ut. Skal helt klart investere i en del gloMinerals-produkter, som Kokong stylister selger. Sminken sitter enda godt og føles behagelig på.

Så over til forvandlingen: Her kommer før- og etter-bildene, i skikkelig KK-stil! :-)

Før bildet Førbildet
Meg Etterbildet

Meg

Meg

Jeg er så fornøyd med dagen og anbefaler alle å unne seg en slik dag! Som Gry fortalte at en kunde av henne hadde sagt: Nå må jeg enten dra til psykolog eller hos frisøren. Etter en dag hos frisøren sa hun: Nå trenger jeg ikke dra til psykolog lenger.

Det stemmer virkelig at selvtilliten stiger en del hakk etter man har blitt en MYE bedre versjon av seg selv.

Må få gi Gry litt ekstra reklame, og har fått tillatelse til å legge ut hennes telefonnummer på bloggen. Om du skulle ønske en lignende opplevelse tar hun imot deg med åpne armer. Hennes telefonnummer er: 917 80 637.

Jeg skulle jo virkelig ha vært på byen i kveld. Næh... Trives best hjemme med take-away kinamat og en smilende mann. Ønsker deg en god kveld videre!

26 comments:

 1. Så utrolig deilig!! Du ble kjempeflott!!

 2. unni caps look benjaminsen   Monday March 28th 2011 22:09

  du ble jo så kjempefin, johanne.....kuuuuuuuuuul......

 3. Så fin!!! Sminken fikk fram de nydelige blå øynene dine!!

 4. Å herregud Johanne.. Du va no fin før, men den hårsveisen der klædd du skikkelig godt!! dropdeadgorgeous.com!! :D

 5. Du ble superfin, den hårfrisyren kledde du virkelig:):)

 6. Så flott med en slik dag! Og strålende resultat!

 7. Steike me Johanne- drit lekker ble du!!! Skikkelig flott sveis til ei flott jente!!! Så ut som en fantastisk dag- godt å pleie seg selv innimellom- man skulle vært flinkere til d!!Klem

 8. Nydelig, den sveisen var perfekt til deg! Hadde det ikke vært så laaangt til Tr.heim skulle jeg brukt det tlf nr i kveld!! Tenker Morten er strålende fornøyd...

 9. Wow, så snasen du ble. Kjempefin klipp du kledde, og nydelig lagt sminke. Noterer meg salongnavnet til en dag jeg trenger det ;)

 10. Å herlighet! for en drømmedag!! du ble skikkelig fin, og det STRÅLER av deg!! :D

 11. Dere er KULE og gjør meg ekstra GLAD!

 12. Du ble skikkelig lekker:))Det e så hærlig med sånne daga.Kor bra at lille O va så tolmodig mens mamman ble styla,så ut som han kosa sæ:)Les fortsatt hvert innlegg,og barna ser på bildene av E og O.Josefine liker så godt babybildene:)Klæm

 13. Hot mama!:)Kjempeflott er du!:)Må være herlig med en slik dag.Tror jeg hadde trengt en slik dag selv,he,he.Viktig å skjemme seg vekk iblant.Den blusen der var knallfin også foressten,nydelig med sort og rosa.Og søte luen til lille O.Stilig med de to små pompongene på. Ha en fortsatt fin uke,Jophanne:) Klem fra meg

 14. Wow, så utrolig kledelig hårfrisyre og farge til deg Johanne. Fikk skikkelig frem det flotte smilet og de blå øynene dine :) Kjempefin rett og slett!! Hun dama der skal nok jeg også hilse på en dag ja :)

 15. Wow så tøff du ble! Du stråler jo!

 16. Å så lekker!!! Så vanvittig fin på håret du ble :-D En meget stilig dame er du jo i utgangspunktet, og her fikk du virkelig fremhevet ditt vakre smil og strålende øyne! En slik drømmedag hørtes og ser herlig ut - vel fortjent!

 17. Så flott du ble! Hårsveisen kledde deg supert! Og så flotte, delikate bilder! Høres heøt skjønt ut, ja, men en sånn "fornying" - man kunne hatt godt av det, noen og enhver... Ha en fin dag!

 18. Må bare henge meg på her og si WOW! Du ser kjempeflott ut Johanne!! Nydelig sminket og en hårklipp som man skulle tro du var født til!! Den kledde du kjempe godt!!! Ble veldig fristet her jeg nå kjenner jeg...hihi :)

 19. Så fin sminka du vart! Det såg ut som om det er slik du vokner opp kvar dag (og det er vel ikkje langt ifrå:)) Alle fortjener ein slik dag!!

 20. Du blei rålekker Johanne! Det må jo være alle jenters drøm med en sånn "bli ny da"-det fortjente du virkelig! Trivdes du med sminken på? Jeg synes du kledde det godt, og det ser naturlig å fint ut:-)

 21. HOT MAMA =) =) =) Kjempe fin!!!!!!!!!!!!!!!!! Kledd dæ veldig godt! Kan tenk mæ d e extra godt m en sånn dag i mammatåka ;)) Tenke Morten vært fornøyd m kona å ;))) he he, I LIKE =) klem Azra

 22. Forelsket me helt i bildet med alle sommerfuglene som var i salongen...Veldig fint spesielt for ei som like veeldig godt sommerfugler!!:-)

 23. Æ gjør det kort : Berre lekkert !!!!

 24. Hei Johanne. Velkommen som følger hos meg. Hyggelig. Og jeg ser jo at jeg har vært innom bloggen din mange ganger over tid. Bli ny-dagen var vellykket; Veldig fin!!!

 25. WOW! Dette så helt fantastisk ut - jeg så at det var "noe" i det bygget da jeg kjørte forbi nylig, så vet jeg hva! Tenk å ha noe sånt i nærmiljøet da - herlig!

 26. Og DU ser jo aldeles smashing ut! Det glemte jeg å si. Må ha vært super-gøy å få en sånn makeover!

Comments on this blog post have been disabled.