A blög once bit my sister

Takk!

Me and Oliver Oliver

Tusen, TUSEN takk for alle fine ord både her på bloggen og på Facebook for gårsdagens bli-ny-innlegg. Jeg har ennå ikke vasket av sminken, prøver å la looken vare (gjerne evig) iallefall noen timer til. Håper sminkeproduktene kommer inn på salongen denne uken, ME LIKES them. Får ta et lite ekstrakurs hos Gry, for Oliver distraherte oss under den seansen. Må også få takket Grys venninne Sissel, som tilfeldigvis kom innom. Uten henne hadde det nok ikke blitt så mange etterbilder.

Smart med avis i skoen Ny torky

Som takk for responsen vil jeg dele med deg et par tips. Jeg har alltid lurt på hva jeg skal gjøre for å ta bedre vare på støvlettene mine uten støvlettoppheng. Hjemme hos min venninne Hildegunn så jeg at hun hadde lagt sammenrullede aviser i skoene for å holde dem oppe; så enkelt og genialt. Mulig du hadde tenkt ut dette for lenge siden, men jeg trengte det tipset.

Ekstra herlig at jeg fikk mannen til å pusse støvlettene i skikkelig militærstil i helgen, så nå skinner det av dem. Militærtipset er å polere med nylonstrømper for å få de ordentlig blanke. Det hjelper også å ha en perfeksjonist til mann.

Til slutt kan jeg fortelle at Torky har kommet med en ny modell, med stjerner og hempe, under navnet Torky-On-The-Go. Til å ta med seg i bilen, på hytta, eller som oss: I kolonihagen. Syns den var fin jeg!

Vi skal ha nybakt brød til kveldsmat:) Ha en avslappende tirsdagskveld!

4 comments:

  1. Den torky'n er så fin! Ser på den hver gang jeg er i butikken, og tror jammen i meg jeg må kjøpe den snart alstå :)

  2. Jeg bruker brusflasker i støvlettene mine :)

  3. Takk for tips x2! :) Her har vi speilegg med stekt salami til kveldsmat!:) God onsdag i morgen!

  4. Jeg kom ikke så langt igår kveld at jeg fikk kommentert, men du var virkelig kjempefin!! SYntes øynene dine kom så nydelig frem med litt mer sminke. Jeg bruker mascara og mineralpudder til hverdags, men hadde også trengt et lite kurs igrunn ;)

    Den Torky`n har jeg vurdert å kjøpe, ganske fin og veldig praktisk.

    Nå skal jeg snart ut å gå sammen med barselgruppa. Vi skal gå til et senter og kose oss med lunsj og kaffe, og jeg skal shoppe joggesko. Gleder meg! Bonuset med gåturen er det tar ca 50 min hver vei, så da får vi jo litt mosjon og frisk luft og ;) Ha en fin dag!

Comments on this blog post have been disabled.