A blög once bit my sister

Supersosial?

Jordbær & Mango

Finfin helg med aktiviteter både ute og inne. Rekker aldri alt man skulle, men får være glad for alt man fikk til. Våren er her og jeg bare smelter helt for den! Det er fremdeles litt for mye snø på kolonihagen til å innvie den ordentlig, men solen smelter snøen fort nå. Maling er innkjøpt og hyller og skap er tatt ned fra veggene; alt er klart :)

La oss avsløre de riktige påstandene i gjettekonkurransen. De riktige alternativene er 1, 3, 5 og 7. Sender min venninne Cecilie i Bodø en overraskelse i posten :)

 1. Jeg kan ikke å koke poteter.

  Det er fakta! Vi spiser sjelden poteter fordi vi prøver å spise lavkarbo. Hmmm, særlig! Spiser altfor mye fet ost og sjokolade til å være totalt lavkarbo. Det er i alle fall slik at jeg sjelden lager husmannskost. Til vanlig klarer jeg stort sett å lage det meste jeg har lest en oppskrift på, men de siste gangene jeg har prøvd å koke potet så har de enten blitt mosete eller blitt harde i midten. Så om du vil ha nykokt potet, ikke kom hjem til oss på middag ;)

 2. Jeg bare elsker Sushi!

  Det stemmer ikke, men her har jeg til gode å smake skikkelige saker. Den ene gangen jeg var på skikkelig sushi-restaurant var jeg gravid og endte opp med å bestille en nudelrett. Så jeg må nok ta med meg mannen og prøve det ut ordentlig. Har litt problemer med rå mat og syns det vokser i munnen. Hvor burde jeg prøve å spise sushi?

 3. Jeg er dårlig på å rygge og lukeparkerer aldri.

  Stemmer på en prikk! Kjørelæreren min mente det ikke var viktig å lære seg å lukeparkere, nemlig. Glad var jeg for at jeg ikke måtte det på oppkjøringsdagen.

 4. Jeg ser på alt jeg finner av reality på TV.

  Har ikke tid til å se noe særlig på TV lenger, det hender det blir litt NRK Nett-TV i blant. Det er én ting jeg liker veldig godt og det er Jakten på Kjærligheten. Er jeg stolt av det? Nei! Vi ser helst en god film eller en serie vi selv bestemmer tidspunkt for. Er nok slik det blir mer og mer for alle tror jeg. Hva tror du?

 5. Jeg har danset disco i mange år og bare elsker å være midtpunkt på dansegulvet selv om flesket rister til alle kanter.

  Riktig! Har danset Disco i over seks år på Let's Dance i Trondheim. Jeg bare elsker å danse! Burde så absolutt gjøre det mye oftere. Minner meg på at Emilie skal få muligheten til å se om det er noe hun også liker.

 6. Jeg er supersosial.

  Tja... her var svartet egentlig nei. Men så har jeg forstått at man definerer dette forskjellig. Jeg ville bare frem til at jeg er veldig hjemmekjær, men jeg er også avhengig av ukentlig sosial omgang med gode venner.

 7. Jeg bruker lang tid på å skjønne humoren i en enkel vits.

  Det stemmer! Vi Menn-vitser hender det at jeg virkelig må bruke lang tid på å forstå. Når jeg endelig skjønner poenget er det ikke morsomt lenger, eller så syns jeg rett og slett ikke det er god humor. Det kan hende jeg bare prøver å smile høflig tilbake om du tar en slik vits på meg; det er mulig jeg ikke har skjønt noen ting altså. Sorry!

Syns denne helgen gikk altfor fort! Hva med å ta en ekstra lang helg og fri i morgen? For mannen sin del altså :)

God kveld!

7 comments:

 1. Åh, eg hadde også tenkt å gjette, men tida går frå meg!! Jøje meg, eg rekk jo så utruleg lite av alt det eg har planar om! Skjerpings!

  Uansett - eg hadde nok ikkje vunne nokon premie...kjenner deg visst ikkje SÅ godt enno, men det kan vi jo framleis gjere noko med! ;) Hadde fått med meg det om potetene (ja, eg var riktignok sløv, men ikkje heilt borte den dagen eg var på lunsjbesøk..), men tenkte at du sikkert var glad i sushi! Eg er heller ikkje begeistra for rå mat, men dei råaste bitane kan eg glatt styre unna... Rygging og lukeparkering? Joda, kor vanskeleg kan det vere? Hihi... ;) Men lite reality og disco, tenkte eg. Hæ? Dansar du? Det som ikkje er noko gøy i det heile tatt... Men supersosial! Alltid noko på gang! Og vits? Vel, der må eg seie at eg var i tvil...

  Kanskje ta ein ny lunsj ein dag, slik at vi slepp så mange feile svar i neste gjettekonkurranse? ;)

  Ønskar deg ei fin, ny veke! Klem

 2. Guro: Hæ? Syns du ikke det er gøy i det hele tatt å danse? Vi er nok ganske ulike, men samtidig like;) Har skjønt at du er ganske rett fram på hva du mener iallefall. Lunsj er jeg alltid med på vettu:)

 3. Hei! Så flaks for meg at jeg droppet innom denne fine bloggen via Guro sin side! Her var det mye spennende innhold og fine beretninger og bilder fra småbarnslivet. Jeg følger dere gjerne videre :). Beste hilsen Astrid

 4. hihi..artig å lese alle de forsjellige svarene! jeg har vært borte noen dager, og ikke fått tippet selv, men det var faktisk ikke så lett ;) sushi er er jeg MEGET skeptisk på, rygging er jeg ikke no særlig glad i heller, discodansing tror jeg sikkert er gøy for dem med rytme i kroppen, jeg derimot, passer best på sidelinja ;) men, jeg KAN koke poteter (men spiser de heller ikke pga lavkarboen!) ser heller ikke på reality, men jeg forstår de fleste vitser, og ler høøøyt!

  :) :) :) klem!

 5. Åh, eg bomma på den første! Kven kan ikkje koke poteter tenkte eg? men eg kan læææære deg!! kok opp, også kok på svak varme i ca25 minutter. Ferdig arbeid!!:) Der! Da kan du det også, og eg fikk litt rett alikavel;)

 6. Altså, først av alt til Ann-Kristin. Det er ikkje sååå enkelt å koke poteter. Lengda kjem an på storleiken på potetene, og dersom du har melne poteter må du ikkje koke dei for lenge, og dersom du har kokefaste poteter må du ikkje koke dei for kort. Potetkoking er ein kunst. ;) Men så til Johanne: Sushi. Altså, eg var skeptisk på rå mat sjølv, heilt til eg oppdaga sushi! Anten bør du lage det sjølv, kjøpe fersk fisk på ravnkloa og kombinere med det du likar best som tilbehør. Tunfisk er ein god start. Laks og kamskjell er også blant mine favorittar. Men dersom du vil gå ut og ete, tykkjer eg Bryggen Asian Cooking har god sushi her i Trondheim. Og vil du styre heilt unna det rå i starten er scampi og tempura-sushibitane gode alternativ. Lukke til! :)

 7. Hehe... Er enig med deg Marte at det ikke er så enkelt å koke potet. Men takk for at du prøvde å lære meg det Ann-Kristin;)

  Ellers liker jeg utrolig godt at det kommer til så mange nye på kommentarsida:) Velkommen!!

Comments on this blog post have been disabled.