A blög once bit my sister

Runde rare Rulle Rusk

Lille Helge

Lille O utvider sin lille verden med å rulle fra rygg til mage. Å gjøre det non-stop har vært tingen siden i går kveld. Han begynte å rulle fra rygg til mage i helgen, men nå sliter han seg fort ut på å trene på det når han er på matta. Så nå gjelder det bare å lære seg å rulle tilbake igjen, for foreløpig er det min jobb—travelt! ;) Da Emilie begynte med dette hang liksom den ene arma litt etter, men denne karen løste fort det problemet. Fingrene skal jo helst være i munnen.

Rulle fra rygg til mage

Her skal vi opp og frem i verden! Leste mange Andrè Bjerke-dikt til Emilie i kveld, så derfor tittelen på innlegget.

Ha en fin tirsdagskveld!

7 comments:

  1. Søte flinke Oliver :)

  2. Herlig, så flink han er! Nå går det fort fremover :) ! Lukas har tatt sine første "krabbe steg" i dag, herlig! Har lenge bare stått i krabbestilling uten å komme seg noen vei,og så legge seg ned for å åle seg fremover. Herlig å følge med på han om dagen, det er så mye som skjer!:) Ønsker dere en fortsatt fin uke!

  3. Ting skjer så fort! Når de først fikser en bevegelse, setter de i gang med å komme seg videre. Tenk så mye som skjer det første året - helt utrolig egentlig.

  4. Lillemor her har også knekt rulle-koden. I ferien gikk hun fra å være rolig og grei, til å rulle rundt på magen og bli illsint... Hun trives ei stund på magen, men så blir hun skikkelig sint. Hun ruller av og til tilbake også, men det er nok ikke helt tilsiktet, og det ender ofte med hyl og skrik fordi hun slår bakhodet. Bli ny-dagen din så helt fantastisk ut!

  5. Så utrolig lik Oliver har blitt på Emilie! Sier jeg som bare har sett dem på bilder...haha, men de er i hvertfall veldig "bildelik" synes jeg ;-) Like skjønne barn begge to!

Comments on this blog post have been disabled.