A blög once bit my sister

Er du god på Photoshop?

A cup of tea Fargerike tulipaner

God formiddag! Bloggen vår trenger helt klart en ny header. Hallo! Det er ikke vinter lenger heller da. Problemet er at slikt er ikke jeg særlig god på. Morten får det nok til, men jeg tror ikke helt han skjønner hva jeg vil ha (har du hørt slike egoistiske tanker, fy på meg!). Nå er det iallefall slik at vi har diskutert dette flere kvelder, men jeg aner ikke helt hvordan jeg skal få ham til å skjønne hva jeg ønsker. Får prøve til dere damer istedet ;) Tenkte at den skulle være litt større enn den vi har nå, jeg ønsker hvit skrift med svart skygge og et svart/hvitt bilde av barna med foreksempel noen blomster i bakgrunn eller kolonihagen som bakgrunns-landskap (muligens alt i svart/hvitt). Kanskje det blir kjedelig? Jeg er selvfølgelig åpen for andre forslag.

Er det noen der ute i blogglandia eller andre som kan være til hjelp? Det vanker selvfølgelig alltid noe fint i retur.

Takker mye om jeg får positivt svar på dette.

Straks ut for å besøke Guro og lille A. Bare litt mere Chai-te imens lille O sover :)

9 comments:

  1. jeg er kjempe god på photoshop!

  2. Jeg kan også være til hjelp hvis du trenger. Superfin blogg forresten.

  3. Nadja: yes! Vi tar gjerne i mot hjelp ifra deg:)

    Mari: Takk for fine ord. Velkommen som leser :) Tar imot hjelp fra Nadja ettersom at jeg cyber-kjenner henne fra før, ellers takk!!

  4. Ikke har jeg PS og ikke kan jeg det. Jeg har fått jelp til å lage mine headere, både den seriøse/vanlige og den fjasete;)

  5. Jeg gjør det gjerne. Send meg bilder på mail.

  6. Heisann! Endelig fikk jeg somlet meg innom (jammen på tide). Fin blogg du har, jeg har tittet innom før såvidt, men rotet bort adressen, og så dumpet jeg over den igjen (noterer nå). Det blir spennende med ny header - jeg "kan" PS, men klarer ikke lage header til min egen blogg en gang, hehe. SÅ mye for teknisk innsikt! Ha en god natt - nå er det bysselalle.

  7. Jeg skulle ønske jeg kunne si JA. Men nei.....

  8. Jeg skjønner i alle fall godt hva du mener :) Sikker på at du får god hjelp og gleder meg til å se den nye headeren! Jeg skulle gjort noe selv, jeg har mikset og trikset litt innimellom, men så liker jeg så innmari godt det bildet av gutta i snøleik og selv om jeg er verdens største sommerfan har jeg gitt opp (litt i alle fall) å følge årstidene for headeren min. En vakker dag, kanskje...

    Nå nærmer det seg helg, ønsker dere en fin en!

  9. Hei! Jeg kan også hjelpe, hvis det er behov :)

Comments on this blog post have been disabled.