A blög once bit my sister

La det bli lyst!

Emilie disser Retro kjøkken

Endelig var det så og si helt snøfritt på kolonihagen. Vi har brukt dagen der i regnet, bra inne-malevær det. I og med at dette er vår første skikkelige sesong er vi veldig spente. Hvorfor er vi spente? Jo fordi vi har jo aldri dyrket noe selv før, jeg har faktisk alltid sagt at jeg ikke har grønne fingre. Så hva vil denne sesongen føre til? Blir fingrene grønne? Får vi til å dyrke noe selv, eller visner alt vi tar på? Den som følger, vil se. For her skal sannheten frem. I kolonihagen i Trondheim er snittalderen på de som eier høy, så det fleste lever late pensjonistdager her ute. Er det vanskelig å kombinere småbarnsliv og kolonihageliv? Det får vi vel erfare. Det gjelder å passe på at man ikke tar seg vann over hodet.

Oliver midt i malinga

Malemannen Det blir hvitt og lyst :)

Nå skal iallefall furua males hvit og retrokjøkkenet skal på plass, forhåpentligvis før påske. Emilie og jeg planlegger en stor fest for venner og kjente når hytta er ferdigmalt. Hun sier at hun vil være frisør for dagen, trenger vi det? Sikkert:) Hun vil også pynte kake. Trenger vi kake? Så absolutt! Her må vi også ha sprudlevann og innvie ordentlig! Det gledes! Håper vi får det til i mai, for da blomstrer det så nydelig der ute.

Første strøket i kjøkkenkroken ble malt i dag imens lille O masa en hel del. Storpia er blitt overraskende tålmodig, det hjelper. Særlig når O tar seg en lur.

Andre strøk i morgen. Nyter litt øl og chilinøtter i kveld :)

Kos deg på lørdagskvelden!

6 comments:

 1. så kjekt! nå er dere virkelig i gang!! gleder meg til å se fremgangen, og selvfølgelig må slike store begivenheter feires med stort festivitas!!

  her står pizzaen og salaten endelig på bordet etter en lang og kjekk dag med bursdagsfeiring!

 2. Ååå.. så herlig! Godt å begynne tenker jeg :) Blir gjerne med på en invielsesfest og frisørtime jeg ;P hihi.. Tipper dere koser dere der :) Klem

 3. Å,så kjekt det må være med en kolonihage!koste meg masse med innleggene derifra ifra.Gleder meg til å se hvordan det blir etter maling og montering av kjøkkenskapene. Klart man må ha fest og feire!:)Enig med Emilie:) Ha en finfin søndag!:) klem fra Monja

 4. Ååå, jeg sitter ved kjøkkenbordet nå og sier til mannen at tenk om vi hadde hatt en kolonihage med hytte!! Det ser jo bare så idyllisk og deilig ut. Vi har hytte i familien som vi kan bruke masse, men det må jo være utrolig hyggelig å han et liten sted som bare dere fire kan styre og stelle med ;) Kanskje er det ikke så langt unna der dere bor heller? Ha en strålende deilig søndag, kjære Johanne ;) Klem fra Ellen

 5. Torill Solberg   Monday April 11th 2011 20:25

  Å guri kor spennende, må nok svinge innom og se når jeg besøker Kirsten. Dere fikser sikkert både spiselige og ikke spiselige vekster, uansett er det bare å være der og nyte da, når en har jobbet og fått det slik som en selv vil ha det, blir været for umulig så er det bare å kjøre hjem, lett som bare det :)

 6. Ellen: Det tar ca 20 min i bil fra oss, så ikke langt unna nei :) Love it!!!

  Det skal være fritt frem å komme dit når vi har fått på plass kjøkkenet, gleder meg utrolig mye og har store planer om at kolonihagen skal bli et sukkersøtt sted :)

Comments on this blog post have been disabled.