A blög once bit my sister

Venninnegave

Vennegave

Alice og Emilie er nære venner. Nå har de begynt med faste lekeavtaler. Emilie er hos Alice på tirsdager og Alice er hos oss på torsdager. De vil helst bli med hverandre hjem hver dag, så da måtte vi bare finne en fin ordning. Det er ikke noe stress med et ekstra barn hjemme, de er så opptatte at vi ser dem nesten ikke.

Jeg hadde en idé om at vi skulle lage noe fint og minneverdig sammen nå på torsdag. Jeg tror nok jentene syns det var fint, men de hadde så vidt tid til å klæsje litt lim på bildet og feste det på glasset. Resten ble rett og slett min jobb, de valgte bånd og stoff-farge selv da.

Vennegave med lys

Det er et syltetøyglass som er brukt. Bildet er printet ut på vanlig papir og skulle egentlig være i farger, men vi var tomme for farge-toner på skriveren. Rundt glasset har jeg festet et bånd og på toppen er det en stoffbit med strikk rundt.

Hvilket tror du er Emilie sitt?

I dag er Morten alene i kolonihagen for å male. Vi har vært på lekeplassen, Emilie er der fortsatt :) Lille O virker til å plages litt med tannkløe. Ute har temperaturen vært oppe i 15 grader i dag, deilig!

Nyt den siste lille resten av helga!

6 comments:

  1. Så koselige glass, og så smart med faste dager. :-)

  2. For eit glimrande hobbyprosjekt for to gode vener! :D Og så gøy det var å sjå bli ny-reportasjen din lengre nede her! Eg vil forresten veldig gjerne sjå bilete av Danefæ-jakka di! :)

    God søndagskveld!

  3. Ja, det er ofte enklere at de har med en venn hjem, synes jeg. Ihvertfall her i huset, da får brødrere noen andre å bry seg med/om...For når det kun er oss, blir det ofte mye krangling... Kjempefine glass!

  4. Så flotte glass! Og så enkelt å lage! Eg gler meg til storebror blir så stor at vi også han ha playdates; det er så kjekt for de (og for oss som ikkje trenger å underholde:))

  5. Så søte glass da! Du er flink til å finne på kreative ting altså :) Hvilket er Emilie sitt da? Det med ugler?

  6. Kan det være det rosa som er Emilie sitt...? :) God uke!

Comments on this blog post have been disabled.