A blög once bit my sister

Vårtegn i kolonihagen

Vakkert i beddet

Åhhh...VÅR! Høstens nedsatte løker "springer" opp av jorden. Noen duggdråper ligger iblant bladene. Flakk-ferja går som vanlig ute på fjorden. Fuglene synger og vannet sildrer.

Aner ikke hva det er en gang :) Det spirer i løken

Det kommer til å bli feststemning når alle løkene blomstrer, godt at det skjer til forskjellig tidspunkt. Ante ikke at det bragte slik lykke å se det man selv har satt ned i jorden begynne å poppe opp. Jeg blir helt henrykt av det :)

Hestehov og gressløken er på vei Magnoliatræ

Gressløken kommer på nytt og jammen var det en søt hestehov ved sida av den. Magnoliatreet som vi satte ned sammen med tante Bente har overlevd vinteren og skyter skudd. Det er så gledelig! Treet er satt ned i fjor som et minne om alle de fire fine vi mistet i 2009.

Her har mange dyr vært på fære Epletre er godt syns elgen

Hjort og Elg stortrives i kolonihagen om vinteren, det er rett og slett flust av bæsj etter dem over hele hagen. Dette er nok deres vinterparadis. De har lagt sin elsk på frukt-trærne våre...gomle..gomle. Hører gjerne fra dere om tips til hvordan man om mulig kan holde dem unna. Sikkert mange gode råd å få av de andre i kolonihagen også.

Hekk Oliver

Oliver har vært med meg dit for å male et tredje strøk med maling i kjøkkenkroken i dag. Kjipt at et tredje strøk måtte til, men så blir det fint ja. Furua har tross alt fått tjue år på å mørkne. Morten er der nå for å gjøre ferdig taket som jeg dessverre ikke rakk før henting i barnehagen. Godt å tenke på at vi bare kan sette på plass kjøkkenet når vi kommer hjem fra påsketur midt i påska.

Hodet mitt er fullt av gode idéer for hvordan det skal bli der ute tilslutt. Et stikkord er: mest mulig opp fra gulvet = mange hyller og veggskap. Ønsker meg masse ting fra Rice og Housedoctor for å skape den stilen jeg drømmer om, litt sånn sukkersøtt, men praktisk. Ellers skal møbler males og gjenbruk skal stå i fokus.

Koker hodet? JA!

Nyt siste resten av onsdagskvelden din! Jeg burde egentlig lagt meg...

4 comments:

  1. Så koselig med skikkelige vårbilder, det er så herlig at våren ville komme i år også. (jeg var en liten stund i tvil.. ;) Nydelige Oliver, han er så utrolig skjønn, og så fort tiden går, han begynner å bli stor. :) Så moro med litt prosjekter, det er så herlig å se det gå fra mørkt "furuhelvete" til lyst og fint! Superfine bilder av deg under her, du er nydelig. :)

  2. Det er så fantastisk deilig å se små spirende vårtegn :o) Jeg kan tusle ute i hagen i timesvis om våren, og nyter synet av det som har overlevd vinteren og begynner å spire.

  3. Ah - herlig! Det høres flott ut med kolonihage (selv om jeg er veldig fornøyd med hus-hage også, hehe). Gleder meg til å se hvordan det vokser fram både ute og inne!

  4. herlig at våren endelig har komme, glede mæ te å sjå kos d bli:)

Comments on this blog post have been disabled.