A blög once bit my sister

The Brekkevolds i Drammen-del 1

the Brekkevolds in Drammen

the Brekkevolds in Drammen

Vi er tilbake fra "syden". Fine og varme påskedager gjorde at det føles som om vi har vært på sommerferie. Dette er faktisk de første bildene av hele familien samlet; der ser du hvordan det blir når man helst vil være fotografen selv. Disse bildene skal vår venn Ulf få kredd for. Ikke alltid like lett å få alle til å se i kamera samtidig dog.

Vi har nemlig vært hos gode venner i Drammen denne helgen. Hadde med en smule for varme klær egentlig, men det er jo farlig lett å bli forkjølet om man begynner å kle av seg for tidlig. Det har Emilie og Oliver blitt. Flere bilder fra Drammen i morgen; er det fortsatt Harry i Drammen? Det eneste jeg vil si er at jeg ble overrasket.

Nå gleder jeg meg til å ta en bloggrunde, for å se hva dere andre gjør i påska.

3 comments:

  1. Velkommen heim!! Og riktig god påske viare:) Den er heldigvis ikkje ferdig enda!!

  2. Så flotte bilder av dere!!! Ja, det har vært helt herlige dager, her har vi vært ute fra tidlig morgen til sent på kveld. Og det ser ut til at det skal fortsette. :)

    Kos deg videre i påska!!

    Klemmer Silje

  3. Koselige bilder! Det er helt utrolig deilig her nå ja, idag har vi hatt skikkelig sommerferiefølese, rart når en da husker på at det er jo bare april! Fortsatt god påske! Og du, jeg har syndet bittelitt altså, ikke vært like flink hver eneste dag. Så jeg syntes ikke du skal være flau heller ;-) Jeg har så innihampen lyst på noen deilige anton berg-egg, så det spørs om ikke jeg må fa tak i ett imorgen...

Comments on this blog post have been disabled.