A blög once bit my sister

Flere GODE påskeminner

Emilie

En vakker, varm og minnerik påske er forbi. En påske jeg tror mange av oss vil huske. Vi rakk så mye og hadde været med oss hele veien. Turen gikk som tidligere fortalt først til våre gode venner Ulf & Anette i Drammen. De har en skjønn liten 1-åring med nydelige brune øyne som heter Adrian. Drammen er ikke særlig Harry, bare en fin liten by vi gjerne besøker igjen. Da har jo ikke vi akkurat oppholdt oss i Drammen i "harry-tiden", for tidligere har dette kun vært et sted jeg har fartet forbi på motorveien.

Anette Adrian & Anette

Ulf & Anette har en leilighet jeg misunner i sentrumsnære omgivelser, husene ligger tett i trange gater og er lyse. Hagen deres trivdes vi godt i, der fantes det gode fasiliteter for store og små.

Hagekos

Attacking the apple tree 2

Åtte epletrær hadde omtrent grodd sammen, Ulf satte igang med beskjæring. Håper det kommer flere epler til høsten, så kanskje vi kan komme på eplekake ;)

Adrian Adrian

Adrian sjarmerte stort tross forkjølelse. Denne karen er tidlig ute med det meste.

Innvielse

Etter å ha tilbragt palmehelga i Drammen dro vi på motsatt side av fjorden til sommerbyen Son og min søster med familie. Der var det fullt hus! Min bror og gutta hans var der fra før, så vi fikk noen dager med tre familier i ett (stort) hus. Trampoline, fotball og lek blir det mye av når syv barn kommer sammen.

Det ble full fest med kvalitetsmusikk og dansing den ene kvelden på oss voksne også. Har noen videoer hvor min bror og jeg danser; disse vil så absolutt aldri bli blogget, for å si det sånn ;)

Vi fikk til og med noen timer med skjønne "filletante" Anne-Lise, som var hos barnebarnet på Rygge; dessverre husker man ikke alltid å ta bilder når alt foregår på en gang. Her er de fleste i familien foreviget på Café Oliven i Son. Vi fikk æren av å innvie uteserveringen deres, som egentlig ikke skulle åpne før noen dager senere. Finvær gjør noe med oss nordmenn, vi blir rett og slett så solsugne etter en lang vinter.

Kanskje Oscar blir en stor fotballspiller en gang, da har iallefall Morten fanget et golden moment her.

Vel hjemme har vi brukt mye tid i kolonihagen, jeg bare elsker å være der. Ting tar tid dog, selv om hytta bare er 25 kvm. Man må tenke smarte oppbevaringsløsninger, så vi trenger nok mai på å bli ferdig. Man kan jo ikke sitte inne i hytta når solen skinner på blå himmel heller da.

Vi ble invitert på pølser og vafler i hagen hos min venninne Hildegunn og familien første påskedag. Overraskende lunt på den siden av byen også ;) Det siste bildet er av Sigurd, Sunniva og Emilie som tegner med kritt på asfalten.

Street play

Selv om man har kost seg, merker jeg at det var godt at barnehagen igjen var åpen i dag. Jenter kan være en utfordring i blant, for å si det sånn. På søndag er vi allerede kommet til mai måned. Min bestevenn Marte kommer ned fra påskeferie på fjellet i dag, og skal være i byen hele uka. Lovely!

Ha en fin siste apriluke, all i hop!

6 comments:

  1. dette så skikkelig herlig ut..! så koselig med stor familie, selv om det kan bli temmelig intens! deilig å komme hjem. og gjøre ting bare fordi man har lyst og! her gleda de seg skikkelig til barnehagestart igjen i dag, godt å se de trives der og ;)

    digger den fargerike genseren til emilie..tro hvor du har funnet den?

  2. Gunnhild: Den genseren fant jeg på Lindex i Drammen. Var på 70% avslag, så den kostet noe sånt som 20 kr. Liker også den utrolig godt! Gjensynsgleden til Emilie var stor på barnehagen i dag. I natt overnatter hun til bestevenninna.

  3. For ein fantastisk ferie!! Høyres (og ser ut) som sommarferie!

  4. Herlige bilder, som vanlig. Du formidler en spesiell stemning i bildene dine som jeg er så glad i. Teknisk ser jeg også at du er råflink, en fryd å stikke innom her hver eneste gang! At jenter kan være utfordrende ja...hihi...det vet jeg alt om. Koselig med ferie- og fint med hverdag igjen, godt vi har begge deler!:) Klem fra Heidi

  5. Hei igjen

    Ja, vi var naboer og gikk i samme klasse de tre første årene på barneskolen. :) Men det er ikke sikkert du husker, hehe. :))

  6. Så ut som en perfekt påske!:)Fikk litt sånn italienskfamilie-langbord følelse av det bildet der dere alle er samlet;)Så bare helt kos ut.Nydelige bilder:) Ha en fin torsdag,snart helg igjen:) Klem fra Monja

Comments on this blog post have been disabled.