A blög once bit my sister

5 måneder

Oliver

Det vil si fem måneder og ni dager altså. Han rakk nemlig å bli fem måneder imens vi var på påskeferie. I morges knipset jeg dette bildet av ham på et vanvittig fint vattteppe jeg fant hjemme hos min søster. Det vanker en god flaske vin i retur.

Oliver har i løpet av den siste måneden lært seg å rulle fra rygg til mage, men dessverre ikke tilbake igjen. Så det er fortsatt min jobb, for de som følger med ;) Han går rundt i sirkel på gulvet for å få tak i ting, trener stadig på å komme seg opp på alle fire; gir seg ikke før han begynner å hyle. Han går mer bakover enn fremover ettersom han bruker hendene mest. Jeg liker humoren hans og det er lett å få ham til å le når vi tuller med ham. Når pappaen kommer hjem om ettermiddagen er det han som får all oppmerksomheten, veldig søtt. Han kan sitte litt i tripp-trapp stol, selv om han er noe skeiv.

Litt detaljer for den som kanskje lurer ;) Jeg valgte å starte med grøt denne måneden. De første ukene var det smaks-porsjoner; nå spiser han en full porsjon grøt før natten og sover 4-5 timer på det. Han har den siste tiden også begynt å få smake på banan, fruktmos og moset middag for å venne seg til mange smaker. Det er lett å mate ham om han ikke er altfor trøtt. På natten ammer jeg cirka to ganger mellom 19-07. Det er helt ok syns jeg, ettersom at det var mye oftere tidligere.

Vitale mål på helsestasjon i går var 8455g og 66cm. Så han er en god og rund gutt, like glad i mat som mora si.

Det er så deilig vær nå om dagen, jeg har som vanlig ikke tid til å sitte stille. I kveld skal jeg ut å spise med bestevennen :)

Ha en fin torsdag!

6 comments:

  1. Å så fin han er!! Skikkelig godgutter vi har altså ;-) Høres ut som om Oliver ligger foran Håkon i utviklingen, her er det ikke antydning til å krabbe eller noe som helst enda. Han snudde seg forferdelig tidlig, så jeg var jo sikker på at han skulle gå kjempetidlig, men neida. De er like store og, selv om det skiller 3 måneder, Håkon er litt lengre da, 74 cm. Det er alltid moro å lese slike oppdateringer selv om vi ikke kjenner hverandre, vi har jo barn i samme alder, det er mye til felles det ;) Jeg tar meg en vårpause fra bloggen, litt lei. Vet ikke hva som skjer videre, men enn så lenge en pause. Men jeg kommer fortsatt til å følge med på deg og ditt! Og faktisk så har jeg noe liggende til deg her, men det får jeg jo ikke sendt når jeg ikke har adressen din ;) Hint hint. Vi skal på en liten ferietur om et par dager, så jeg ønsker deg en god og deilig start på maimåned!! Og faktisk så skal jeg også på en liten trondheimstur 20 mai, og du har jo sagt så mye godt om Dromedarkaffen at jeg nok må innom der og prøvesmake. Ha det godt så lenge! Klem fra Ellen

  2. PS: Selv om jeg trenger adr din etterhvert, så er det ikke et hint om at du må stresse altså! Dette gjør du jo fordi du har lyst håper jeg ;) Evt så kunne vi jo tatt en kaffe på Dromedar ;)

  3. En flott og perfekt gutt! Og så flotte påskebilder i forrige innlegg - så dere var i Drammen?! Ikke langt unna Kongsberg, det:)

  4. Herlig gutt og mamma! Tiden går så altfor fort, plutselig er de ikke babyer lenger...

  5. Artig å lese om utviklingen, jeg har jo ei å sammenligne med, som er litt større i alder, men ikke store forskjellen i vitale mål. Her begynte jeg også med grøt når hun var 5 måneder, det har tatt tid å få henne til å spise (det gikk veldig sakte å få i seg mat i begynnelsen, ikke slik som storebroren som hoppet etter skjea fra første mating). Vatteppet var knallfint! Ser ut som at dere har hatt ei fin påske. GOD HELG! Ü

  6. grratulerer med 5 mnd og den 12 dagen!

Comments on this blog post have been disabled.